Temat: [s] Rękawiczki THOR SUPERMOTO
150 pln
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Rękawiczki THOR SUPERMOTO
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
150 pln
to sa nowe ? jaki rozmiar
nowe rozmiar s m l xl
A jakie kolory dostępne - tylko niebieski?
same niebieskie rozmiary s m l xl
maja bardzo fajne wzmocnienia od strony nadgarstka
wzmocnienia na kostki palcy oraz otwory wentylacyjne
Masz jeszcze coś na magazynie ?
Mam jeszcze Xl l i m
Mam jeszcze Xl l i m
gdzie w wwa można obejrzec rekawiczki thor?
możesz się umowić ze mna mam jeszcze XL do sprzedani m i l do pokazania
ej jestem nimi autentycznie zachwycony!
do tej pory to ja za prawię 100kupowałem jakieś dakinowe gnioty na rower z długimi palcami albo 5.11, a teraz za niewiele więcej mam super rękawiczki.
zajarałem się nimi do tego stopnia, że po rozmowie z psatp zamówiłem sobie i spodnie tej firmy a teraz szukam reszty ubranek
Też mam i polecam
psatp STAWIASZ PIWO ZA REKLAMĘ
dobrze że tylko piwo.
Ps moim zdaniem to są najlepsze wyroby sm. Mam nadzieje że w tym sezonie zamienie poprzecieranego dainesa na THORa :)
Rękawiczki THORa można było zmacać kiedyś w Suzuki Poland Position a teraz w Yamaha Poland Position. Kiedyś w Piasecznie obok salony Mercedesa teraz na Połczyńskiej. Tyle, że to rękawice z 2009 roku i w tym roku już tych nie robią. Jeżeli się nie mylę to zastąpili je innymi.
Muszę powiedzieć, że to bardzo fajne, leciutkie i wygodne rękawice.
Rękawiczki THORa można było zmacać kiedyś w Suzuki Poland Position a teraz w Yamaha Poland Position. Kiedyś w Piasecznie obok salony Mercedesa teraz na Połczyńskiej. Tyle, że to rękawice z 2009 roku i w tym roku już tych nie robią. Jeżeli się nie mylę to zastąpili je innymi.
Muszę powiedzieć, że to bardzo fajne, leciutkie i wygodne rękawice.
to prawda. sama takie mam :)
Przecież jeszcze nie jeździsz to skąd taka opinia ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Rękawiczki THOR SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 82 zapytań