Temat: Kurtka tekstylna SHOEI roz. M
Znalazłem w odmętach garażu moją starą kurtke na moto w rozmiarze M (jak ktoś będzie zainteresowany to podam wymiary), która już nie jest mi potrzebna. Co tu dużo pisać, podrzuce fotki i może ktoś będzie chętny. Kurtka ma dwa przetarcia jedno na łokciu i jedno na prawej kieszeni, jakieś dwie szykowne chopperowate naszywki i będzie jak nowa :-))
Kurtka była kupiona jakiś czas teeeeemu, dlatego może Ci się wydawać, że to jakaś podróbka, ale kiedyś Shoei produkował również odzież na moto (miałem do tej kurtki również spodnie shoei). Ma na prawdę duuuużo kieszeni, wypinaną podpinke na cieplejsze dni i co może się przydać - szeroką regulacje w pasie oraz biodrach (widoczne na fotkach)
Ma protektory tam gdzie powinny być czyli na kręgosłupie, barkach oraz łokciach żaden protektor nie jest wędrowcem i jest na swoim miejscu. Wszystkie zamki śmigają i mają wszystkie ząbki
Myśle, że kurtka jest do 'dokończenia' na torze lub jeśli ktoś o nią zadba, wypierze i dopieści jakimiś impregnatami to będzie miała drugie życie.
Cena : myśle, że 100 zł to dobra cena za dobrą kurtke wysyłka pocztą po mojej stronie - kurier 20zł dopłaty