Temat: [K] kupie sprawną głowice do KTM lc4 640 z 2003r. PILNE !
Witam.
Potrzebuje pilnie głowicy do KTM lc4 640 z 2003 (high flow).
Pech tak chciał że w kanale wydechowym powstało mikro pęknięcie przez ktore dostaje się tam płyn chłodniczy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] kupie sprawną głowice do KTM lc4 640 z 2003r. PILNE !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Pech tak chciał że w kanale wydechowym powstało mikro pęknięcie przez ktore dostaje się tam płyn chłodniczy.
mam czarna
z siwego silnika nie High Flow
ale będzie pasować jeśli reflektujesz
oglądałem High flow i po za dodatkowym kanałem olejowym nie ma różnic
wałki te same
Dolot nie ma większej średnicy?
wątpię ale ręki nie dam sobie uciąć
raczej regulowane jest to gumą od gaźnika
Głowice chyba pasują jedna i druga do reszty, ale wydaje mi się że głowica HF ma większy dolot, (kanał dolotowy przed cylindrem) i większe zawory. Jak się mylę proszę poprawcie mnie.
Witam.
Byłeś z tym u kogoś kto zajmuje się regeneracją głowic? Nie da się z tym nic zrobić?
siwe głowice ponoć często pękają
Głowice chyba pasują jedna i druga do reszty, ale wydaje mi się że głowica HF ma większy dolot, (kanał dolotowy przed cylindrem) i większe zawory. Jak się mylę proszę poprawcie mnie.
Szyman napisał/a:Witam.
Pech tak chciał że w kanale wydechowym powstało mikro pęknięcie przez ktore dostaje się tam płyn chłodniczy.Byłeś z tym u kogoś kto zajmuje się regeneracją głowic? Nie da się z tym nic zrobić?
najpiękniejsze w tym wszystkim jest to że 500km temu miałem robione zawory i cała głowica była poddana regeneracji co wszyła mnie łącznie około 400 zł(w tym był chyba nowy zawór wydechowy)
Mówia że mogą to zespawać ale nie dadzą mi na to gwarancji bo może zepsuć sie to po 200km albo po 5k.
Głowica była u gości z Chorzowa którzy zajmują sie singlami.
Szukaj dobrego "zawodnika" który zajmuje się spawaniem alugłowic i Ci to powinien ogarnąć spokojnie.
a ma ktoś namiar na takiego dobrego fachure ? bo w polok welding w gliwicach zawołali mi 1200ZL !! i 4 tygodnie czekania ....
Głowica oddana do JURGOPOL z Mikołowa mówili że w srode ma być gotowa zobaczymy co wyjdzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] kupie sprawną głowice do KTM lc4 640 z 2003r. PILNE !
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 81 zapytań