1

Temat: [S] Husaberg Supermoto [Szczecin, proszę o propozycję, cena do neg.]

Witam,

sprzedaję Husaberga FE 450, rocznik 2004, pierwsza rejestracja 2006, przebieg 11 000 km.
Złote piasty Talona i felgi Excel (koszt nowych ok. 4-5 tysięcy), koła w idealnym stanie z nowymi oponami.

Wszystko w stanie idealnym po wymianach
-korby
-tłoku
-opon
-płynów
-uszczelek
koszt remontu to kilka tysięcy złotych, dla zainteresowanych faktury do wglądu

Rozważę wszystkie oferty
Tel. 796 293 238

http://img850.imageshack.us/img850/116/jwbq.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/4328/r8ig.jpg

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

2

Odp: [S] Husaberg Supermoto [Szczecin, proszę o propozycję, cena do neg.]

Jak faktycznie jest po remoncie to masz cholernego pecha, że tak długo go sprzedajesz, ale każdy się już nastawia na przyszły remont albo na jakieś niespodzianki i go odrzuca..

READY TO >> TERROR

3

no wiesz jak jest z Husabergami które są na rynku, ok 70-90% Husabergów na Allegro, nadaję się do remontu zaraz po kupnie, nie mówiąc o tym, że te Husy albo są na jakichś najtańszych kołach SM albo na Crossowych

4

CENA dla forumowiczów 9 500,
BRaaaaĆć

5

odświeżam,
cena dla forumowiczów 9 400

6

[url]http://allegro.pl/husaberg-fe-450-supermoto-i3479455645.html[/url]

7 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-08-22 22:59:24)

Chłopie sory za off ale dla pocieszenia ja sprzedawałem od października chyba 2012 i sprzedałem tydzień temu co byś nie smutał. Sam rozważam EXC vs Husaberg - 50/50% jest ale są różne walory :D

PS : ja sprzedałem z TABLICY.PL. Nie wiem czy opłaca się na otomoto bo coraz więcej słyszę, że większość na allegro nawet nie zagląda... Kumpel np sprzedawał WR 250 X tydzień (tyle na forum stała - ponoć ktoś ją z forum wziął). Chyba to zależy jak się trafi.

8

Kola teren w komplecie z moto?

9

kół w teren nie mam, nie był użytkowany zbytnio w terenie, zamiast kół crossowych masz dobrej jakości (Talon, Excel)w idealnym stanie koła supermoto (czego nie ma na innych aukcjach), gdzie możesz je sprzedać i kupić za tą cenę dwa komplety kół gorszej klasy.

10

Dukers napisał/a:

Chłopie sory za off ale dla pocieszenia ja sprzedawałem od października chyba 2012 i sprzedałem tydzień temu co byś nie smutał. Sam rozważam EXC vs Husaberg - 50/50% jest ale są różne walory :D

PS : ja sprzedałem z TABLICY.PL. Nie wiem czy opłaca się na otomoto bo coraz więcej słyszę, że większość na allegro nawet nie zagląda... Kumpel np sprzedawał WR 250 X tydzień (tyle na forum stała - ponoć ktoś ją z forum wziął). Chyba to zależy jak się trafi.

Ja też sprzedaję od października :), więc chyba już czas... :D i cały czas nikt go nie oglądał, możliwe, że zamienię się na tę Yamahę co pisałem na forum, jestem umówiony za tydzień na wymianę, a jutro albo dzisiaj będzie prawdopodobnie oglądana.

11

Pawian napisał/a:
Dukers napisał/a:

Ja też sprzedaję od października :), więc chyba już czas... :D i cały czas nikt go nie oglądał, możliwe, że zamienię się na tę Yamahę co pisałem na forum, jestem umówiony za tydzień na wymianę, a jutro albo dzisiaj będzie prawdopodobnie oglądana.

Ja tez mialem wymiany proponowane ale na stunty, a nikt mi go nie ogladal... Nagle ?! Sroda przed swietem, 4 telefony, z czego 1 przyjechal obejrzec. Bang pojechali pogadac z zoną, a wieczorem tel ze sprzedany i tak mamy gadac. Po tym w czwartek kiedy przyjechac mieli jeszcze 2 telefony + sms ze za tyle a tyle go biora, a tych 2 z tel jechalo juz ogladac ale niestety sprzedany i poszedl :p a w piatek to jak go posciagslem tez dzwonili... Moze to musisz czekac na ten dzien jak ja. Sam sie wkurzalem siedzac w domu i proszac :" kup go wreszcie ktos bo zaraz 014 i bede musial spuszczac w cholere". Nie wiem jak yamaszka bd zadbana to moze i warto sie zamienic. Gorzej jak wpakujesz sie w bagno :/ czego nie zycze...