1 Ostatnio edytowany przez Domier (2013-08-20 23:28:34)

Temat: Crf450x sm allegro ktos widzial? Cos wie?

Moze ktos ogladal lub zna moto?

Cena wydaje sie w porzadku. Ta lampa mi cos nie lezy? Tylko mnie sie wydaje czy cos z kopka nie tak?

Tak ogolnie moze ktos obeznany w crf sie wypowie i da jakies wskazowki? A moze jest ktos z okolic co moglby sprawdzic sprzeta? Oczywiscie zwracam koszty

W sobote wracam do Pl tak wiec dopiero wtedy bede mogl podjechac obejrzec

[url]http://otomoto.pl/honda-crf-450x-supermoto-akrapovic-M3764863.html[/url]

2 Ostatnio edytowany przez Playboy (2013-08-20 23:07:17)

Odp: Crf450x sm allegro ktos widzial? Cos wie?

Może najpierw daj linka. ?!

3

Sorry poprawione

4

kopka jest wygieta + zludzenie optyczne przez oslone wydechu. co do lampy kwestia gustu. piec minut i masz inna.
[url=http://bikepics.com/pictures/2559656/]http://p1.bikepics.com/2013/05/26/bikepics-2559656-full.jpg[/url]
ps. zawsze mozesz modyfikowac posta bez dopisywania kolejnego

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

5

Domier napisał/a:

Moze ktos ogladal lub zna moto?

Cena wydaje sie w porzadku. Ta lampa mi cos nie lezy? Tylko mnie sie wydaje czy cos z kopka nie tak?

Tak ogolnie moze ktos obeznany w crf sie wypowie i da jakies wskazowki? A moze jest ktos z okolic co moglby sprawdzic sprzeta? Oczywiscie zwracam koszty

W sobote wracam do Pl tak wiec dopiero wtedy bede mogl podjechac obejrzec

[url]http://otomoto.pl/honda-crf-450x-supermoto-akrapovic-M3764863.html[/url]

z tego co widzę, to nie jest crf450x, tylko crf450r - model x był produkowany od 2005r.

CRF450 SM/ENDURO

6

I to wersja enterprice sputnik 70KM :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

7

Z CRFkami jest syf w papierach z rocznikami wersjami itp itd ze względu na kombinacje z rejestracją. Wydaje mi się że podstawowa różnica między X a R to rozrusznik którego wersja R nie posiada. Tak czy siak posprawdzaj dokładnie papiery i VIN, jak nie ma rozrusznika to wersja R i kolejny powód żeby gość spuścił parę zł jeśli reszta jest w porządku.

Powodzenia w zakupie!

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

8

Widać gołym okiem, że to jest R, poprzerabiana, a koleś samozwańczo nazwał ją CRF X, to jest CRF R i różnią się nie tylko rozrusznikiem, a momentem obrotowym, długością biegów, zawieszeniem, odstępami pomiędzy serwisami... także różnice są i to spore.

9

Zabro napisał/a:

Widać gołym okiem, że to jest R, poprzerabiana, a koleś samozwańczo nazwał ją CRF X, to jest CRF R i różnią się nie tylko rozrusznikiem, a momentem obrotowym, długością biegów, zawieszeniem, odstępami pomiędzy serwisami... także różnice są i to spore.

Chodziło mi o różnice po której można najłatwiej dla kupującego odróżnić te modele. Jeśli chodzi o literki to różnica jest bardzo duża, diabeł tkwi w szczegółach!

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

10

velkurczak napisał/a:
Zabro napisał/a:

Chodziło mi o różnice po której można najłatwiej dla kupującego odróżnić te modele. Jeśli chodzi o literki to różnica jest bardzo duża, diabeł tkwi w szczegółach!

Spoko, zdaję sobie sprawę, że znasz konkretne różnice, jednak chciałem koledze #1 to przybliżyć, różnić jest pewnie dużo więcej :D

11

podczas rejestracji moto z uk na stacji diagnostycznej nawet nie wiedza co to za moto - brak tabliczki - a w zyciu mogli nawet takiego nie widziec. w papapierach z zagranicy tez bajki sa wpisane. U brata wbite jest crf450 bez specyfikacji modelu. najlatwiej sprawdz ile ma biegow jezeli cztery to jest to wersja R. jezeli piec to X. CRF ogolnie moto fajne.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach