Temat: Spalanie husqvarna sm 125
Ile wam pali Husqvarna bo ja nie wierze w to ze jak jej wogole nie katuje to 7l mi pali spokojnie a kolega rboi po 150 km nie wiem o co chodzi z tym spalaniem ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Spalanie husqvarna sm 125
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ile wam pali Husqvarna bo ja nie wierze w to ze jak jej wogole nie katuje to 7l mi pali spokojnie a kolega rboi po 150 km nie wiem o co chodzi z tym spalaniem ?
Mi pali tyle ile wleje. Teraz wsadzam Keihina PWK 36 i robię porting więc już wgl będzie palić koło 16.
Takie życie. Masz kase jeździsz, nie masz nie jeździsz ;)
Słabo jeździsz :D
Mi pali tyle ile wleje. Teraz wsadzam Keihina PWK 36 i robię porting więc już wgl będzie palić koło 16.
Takie życie. Masz kase jeździsz, nie masz nie jeździsz ;)
Dokładnie :) Tak samo jak byś se kupił lamborghini w kredyt, a potem płakał co tam wlać bo ani sików z miesiąca nie styknie xd Dlatego warto przekładać : ZAROBKI --> kupno motonga. W sportach nie chodzi o to czym jeździsz, a jak jeździsz ;) Zawody możesz wygrać i na SUZUKI chociaż większość powie że słabsze są od KTM"y czy Hondy bądź Yamahy :) Lepiej kupić coś tańszego i jeździć, niż droższego i patrzeć na garaż... :)
Lepiej kupić coś tańszego i jeździć, niż droższego i patrzeć na garaż... :)
Dokładnie dlatego u mnie stoi 4t, a nie 2t ;]
Najpierw trzeba sobie przekalkulować na co nas stać.
A ja mam chyba dziwną husę bo na baku robie 100km trasy (90km/h) i 80-100 km miasta ( ok.20% na rezonansie) . Więc spalanie jakieś 5/100 przy normalnej jeździe. Jest świeżo po remoncie i po regulacji więc może dlatego
No bo to może normalne spalanie jest, Hustler pewnie ma trochę modów zrobionych albo po prostu nie oszczędza sprzętu i zapierdala ;] od tego w końcu jest ;]
mi WR pali 12 tak w terenie i 9 podczas jazdy lżejszej. Spalania normalnego nie potrafię podać bo to jest nie realne w takich motocyklach :)
kusloncu jakoś na torze robi max 8l :Pa w mieście mówił że mu pali 5-6
Zależy jakie gaźniki są w sprzętach bo 28mm, a 34 czy 36 to też będzie różnica spora w mocy i spalaniu :)
Ja mam 34mm i przy 'spokojnej jeździe 7l weźmie, a przy pałowaniu to wiadomo tyle ile wlejesz :)
Ostatnio zrobiłem traskę 170km z dziewczyną to przy jeździe 80km/h i trochę katu w mieście spaliła mi 4,41l/100km .
W SM siedzi ten sam silnik co w WRE?
Chyba nie, chyba w żadnej innej husi nie siedzi to co w sm
Ten sam.... Nawet zawias masz identyczny, jedyna różnica to koła.
w trasie w 2 osoby prędkość cały czas praktycznie 100km/h + na 160km spaliła mi 11litrów
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Spalanie husqvarna sm 125
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 76 zapytań