Temat: Husqa 125 sm
Siemka,
Szukam fajnej husqi 125, oczywiscie zadbanej, nie mam wymyslonego rocznika, ale nie moze byc 1990.
Czekam na odpowiedzi.
Najlepiej jakby byla w okolicach wawy, ale to nie musi byc :)
Zajebisty sport.!!!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Husqa 125 sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka,
Szukam fajnej husqi 125, oczywiscie zadbanej, nie mam wymyslonego rocznika, ale nie moze byc 1990.
Czekam na odpowiedzi.
Najlepiej jakby byla w okolicach wawy, ale to nie musi byc :)
Ja mam husqe 2009, 2 tys km po kapitalce ( są paragony, stare części- łącznie 3,5 kafla), wydech arrow - cena 12,5k do nego
Do obejrzenia w Grodzisku Maz.- 30 km od Wawy
O fajnie, miło by było gdybys podeslal jakies zdjecia czy cos :)
O fajnie, miło by było gdybys podeslal jakies zdjecia czy cos :)
Poszło PW
meee
Moc 35km
Skąd wy te dane bierzecie? Macie hamownie po garażach poustawiane, czy zgadujecie z ułożenia płatków śniadaniowych?
To jest tak oryginalnie ma załóżmy 28km. Oblicza się ze wzoru. Nowy tłok to +2 konie, wydech husqvarna więc podejrzewam, że OEM to +4KM, okleina mocy to +1KM i jak by nie patrzeć wychodzi 35KM. Jakby ktoś potrzebował określić moc swojego sprzętu to za 50zł wysyłam dokładną moc i moment na e-mail. Wzór jest dokładniejszy jak hamownia. Przez tydzień promocja -> dlatego tak tanio (tylko dla forumowiczów). Jak coś to pisać na PW.:)
Na 35 koni to ja oczekuję po solidnych modach tj. Keihin Pwk 36, max porting + wydech Arrow. A remont nie wiem jak ci da + 2km. Jak miałeś zajeżdżonego kotleta 18 km to może ci dodało, ale jeśli seria odblokowana ma 28 km to nie ma opcji, żeby nagle 30 z dupy..
Jak seryjnie odblokowana ma 28km , a ja mam dodatkowo większe dysze i wydech od husqvarna cr to wnioskuje że na pewno ma ponad 30km , bo leci 160 i na drugim biegu podnosi na koło.A to że ty miałeś jakieś padło , to w to już nie wnikam.
Husqa Hustler13 zapierdziela tak że w lesie mam problem się utrzymac za nim ;D
Jak seryjnie odblokowana ma 28km , a ja mam dodatkowo większe dysze i wydech od husqvarna cr to wnioskuje że na pewno ma ponad 30km , bo leci 160 i na drugim biegu podnosi na koło.A to że ty miałeś jakieś padło , to w to już nie wnikam.
Śmieszny jesteś panie padło. Pitolisz, że tłok dodaje ci 2 km i mimo braku racji zaraz cie ból dupy zżera...
Husqa Hustler13 zapierdziela tak że w lesie mam problem się utrzymac za nim ;D
A to jest jeszcze bez modów, na samym wydechu Arrow ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Husqa 125 sm
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 77 zapytań