Temat: [K]korek do baku paliwa zamykany na kluczyk sm 125
Tak jak w temcie chciłabym wyposarzyc swoja huske w korek zamykany bo nieche starcic paliwa ani miec piasku lub cukru w baku gdzie mozna kupic taki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]korek do baku paliwa zamykany na kluczyk sm 125
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temcie chciłabym wyposarzyc swoja huske w korek zamykany bo nieche starcic paliwa ani miec piasku lub cukru w baku gdzie mozna kupic taki
Oj nie przesadzaj. Ja zawsze dopier*alam z całej siły i czasami na benzyniarni aż sam się męczę, żeby odkręcić.
no tak ale ja zamierzam dojedzac do szkoły i zostawie ja na jakies 5 godzin to roznie moze sie przytrafic :)
Też zostawiałem i jakoś moto ani razu nie obrobili.
no tak ale ja zamierzam dojedzac do szkoły i zostawie ja na jakies 5 godzin to roznie moze sie przytrafic :)
Aż tak Ciebie nie lubią?
hahahhahahaha lubia lubia ale paliwo teraz kosztuje troszke wiec nie che za duo tracic ale zobacze jak bendzeii moze nie badna krasc
:)
w pierwszej kolejności to polecam zainwestować w słownik języka polskiego, korek w tym momencie to drugorzędna sprawa.
Dobrą patologie masz jeśli kradną benzynę z moto na parkingu xD Ja śmigałem moto i jakoś nikt nigdy ani nic nie spuścił ani nic nie wlał...
- szukaj raczej korków uniwersalnych (z gwintem pod Twój moto) lub od razu aso (ok.117zł z kluczykiem, lub 60-90zł bez)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]korek do baku paliwa zamykany na kluczyk sm 125
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 68 zapytań