Temat: Kupno SM
Cześć, chce się od was dowiedzieć jaka jest najlepsza pora na kupienie supermoto, kiedy będzie najtaniej itp. Zaznaczam, że supermoto będę kupował we Włoszech.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno SM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, chce się od was dowiedzieć jaka jest najlepsza pora na kupienie supermoto, kiedy będzie najtaniej itp. Zaznaczam, że supermoto będę kupował we Włoszech.
Zaznaczam, że supermoto będę kupował we Włoszech.
A tam sezon trwa cały rok :rolleyes:
na kupno supermoto zawsze jest dobra pora :lol: :lol: :lol:
Ale lepiej kupować teraz czy lepiej poczekać ? :)
Nie ma na co czekać, cały rok na moto się jeździ :D
A tak na poważnie to wydaje mi się ze przynajmniej w UK pierwsze miesiące są najtańsze, pewnie przychodzą rachunki za karty kredytowe użyte na świątecznych zakupach, oraz zastój w interesach, skłaniają do bardziej realnej wyceny zabawek :)
Masz kasę to kupuj. Na używanym sprzęcie to nie duża różnica w sezonie czy nie. Kwestia ceny dobrego kasku. W zeszłym roku kupowałem moto w Polsce 1 lutego bo cena była okazyjna. Musiałem zaryzykować i kupić bez jazdy bo na ulicach był śnieg i lód. Na szczęście moto było w idealnej kondycji.
Ja bym radził się pospieszyć. Sam kupiłem w lutym po IMHO dobrej cenie.
Najwięcej zaoszczędzisz jednak na ciuchach i akcesoriach. Zimą są mega dobre ceny. Ja np kupiłem super fajny tekstyl BF za 40% taniej.
Szukaj już ciucha po sklepach bo końcówki zawsze w okazyjnej kasie można wyrwać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno SM
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 67 zapytań