1

Temat: Jakie SUPERMOTO?

Cześć, powoli przymierzam się do kupna mojego drugiego poważniejszego motocykla. Od dwóch lat posiadam Hondę NSR 125 odblokowaną, jednak teraz nie chcę już ścigacza tylko supermoto, chodzi głównie o to, że będzie więcej fun'u. Problem w tym, że tak sobie szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć. Planuję jeździć na prawku A2 więc w grę wchodzi do 48km i stosunek mocy do masy 0.2kW/kg. Mam do wydania 8 000zł. Puki co mam na oku tylko jeden motocykl - Honda FMX 650 (38km), ale chciałbym coś co wykorzysta jak najbardziej te prawko A2. DRZ400 jest trochę za drogie. Macie może jakieś propozycje co jeszcze się nada?

2

Odp: Jakie SUPERMOTO?

Tak.

Zawitac do przywitalni

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

3

Już zawitał, sprawdzone... :D

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

4

póki * jak już :) Już chyba było tyle wątków o tym,że :)  wystarczy poszukać ;)

Yamaha DT 50 SM sezon 2012-2014 - SOLD
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)

5

Skoro było tyle wątków i tyle razy to było wałkowane to dlaczego nikt nie potrafi odpowiedzieć? Szukałem, ale szukam moto pod siebie a nie pod kogoś innego.

6

sprawdź PW podałem Ci pewna alternatywę - ale fakt faktem, że żadnymi wyszukanymi oczekiwaniami się nie wyróżniasz - a na takie pytanie już nie raz na forum odpowiadaliśmy ;)

7

pw

było MZ 660, może będzie jakaś Świnka

8

na A2 niestety mało możliwości , chyba że na lewo ;P
DRZ jest najbardziej solidny na A2 , lecz moc może Ci się szybko znudzić. Bodajże KTM LC4 można na A2 zrobić , lecz nie jestem sobie 100% pewny

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

9

DRZ szybko się nudzi ? Jak nie wiesz to nie przekreślaj tego sprzęta, dużo drz potrafi pokazać wydech większym maszyną, motocykl kozacki, mało awaryjny, eksploatacyjnie przyjazny dla Twojej kieszeni, a koza z niej niezła :)

zagubiony między 4t/2t

10

pw

11

Po 5tys. stoją KTM 380
Wsadzisz małe koła i jazda...:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

12

b0unceR napisał/a:

na A2 niestety mało możliwości , chyba że na lewo ;P
DRZ jest najbardziej solidny na A2 , lecz moc może Ci się szybko znudzić. Bodajże KTM LC4 można na A2 zrobić , lecz nie jestem sobie 100% pewny

Zależy ile ma w dowodzie mocy wpisane, bardzo duży rozrzut mają, mój ma np 51 kW (powinno być pewnie KM ale nvm)

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

13

Rozpatrzę każde supermoto, powyżej 35km i poniżej 48km, 0.2 stosunku mocy do masy (W DOWODZIE) do 8000zł, z możliwością rejestracji. Jak ktoś ma propozycje to zapraszam na pw ;3

14

Ja również jestem w takiej samej sytuacji jak kolega :) To też chętnie przyjmę  propozycje, kryteria te same, budżet ten sam :)

15

:/

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/547424_504412789638669_1561169292_n.jpg

READY TO >> TERROR