16

Odp: Supermoto dla w miarę doświadczonego bikera

miałem starą poczciwa ktm-kę lc4 620 teraz zmieniłem na husaberga fe 650 decyzji nie żałuję pomimo tego że po przejechaniu 100 km cały płyn chłodniczy wlał się do silnika (oring popuścił),  teraz robię remont silnika. Lc4 fajne moto ale trochę przyciężkawe. Dobra rada pojeździj trochę po sprzedających niech dają Ci trochę pośmigać i mogę dać gwarancję że po takim czymś będziesz wiedział czego chcesz...

17

Zależy ile robisz kkm rocznie, wyczyn to wyczyn, jak masz stalową dupę nawet to trasę musisz robić z butlą oleju na zmianę :P Jak masz jeździć tym cyklicznie, dalej niż 50km od domu to porządnie się zastanów nad wyczynem. Nie wspominając o grubszych remontach raz na 100-200mth w zależności od sprzęta.
Szukaj 640/625 lub xr650r
5 mth to będzie jakieś 300km

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

18

4 baki -400-500 km.
Husaj ma racje w bergu co 4  baki.

Brak stacyjki to nie problem.Ja zamiast niej uzywam blolady na tarcze.Poza tym pierwszy lepszy cieć z kopa moto nie odpali.

19 Ostatnio edytowany przez zjadarka (2013-08-05 13:11:41)

Dzięki wszystkim za opinie.

Prawdopodobnie wybiorę kompromis czyli KTM 660 smc. Zobaczymy jak historia będzie się toczyć dalej :) Niewykluczone że kupię jakąś turystyczną 600-tkę do poruszania się po mieście i w dalsze trasy dodatkowo wyczyna na tor i siania terroru :)

20

jak nie startujesz w zawodach polecam husaberga 650, nie miesci sie w klasach, ale za jest wiekszy szatan niz 450 i mniej wysilony :) jesli chcesz to mam takiego w golej wersji, 107 kg ;)

SMR 510

21

Jak to się nie mieści?!?!!?
To typowe C2!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

22

pomyśl o husce [url=http://allegro.pl/husqvarna-sm-610-supermoto-super-stan-i3440178158.html]610[/url] lub jak trochę dozbierasz o [url=http://otomoto.pl/husqvarna-sm-630i-M3746424.html]630[/url]

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"