Temat: Pytanie do posiadaczy SM 125
Mam pytanko do posiadaczy Husqi sm 125. Przy jakim przebiegu spodziewać się remontu w takim sprzecie (wiem ze to zalerzy od wielu czynników ale chodzi mi o przybliżoną liczbe)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Pytanie do posiadaczy SM 125
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanko do posiadaczy Husqi sm 125. Przy jakim przebiegu spodziewać się remontu w takim sprzecie (wiem ze to zalerzy od wielu czynników ale chodzi mi o przybliżoną liczbe)
zalezy jak sznujesz czy jedzisz szybko czy przeciązasz czasami tłok, moj kolega wymieniał tłok po przejechaniu 4tys od remotu a remont był przy 7tys ja tez mysle nad nowym tłokiem a mam juz ponad 6 tys :)
Czyli husqi z przebiegiem +/- 9 tys bez remontu od nowosci nie opłaca sie kupować co?
Idąc tym tropem moto najprędzej kupisz w salonie albo będziesz szarpać na hulajnodze.
no według mnie jesli nie była zatarta przy 9 tys to dobrzy moro wymieniasz tłok i masz pewne ze nic ci nie padnie tylko tak wg mnie :)
A czegos oprocz tloka spodziewac sie do wymiany przy takim przebiegu?
Nawet tłoka się nie spodziewać. Kolega kupił husky z przebiegiem 10k km i nic nie ruszane a ma lepszą komprsję na oryginalnym tłoku niż ja po generalce i wossnerze sel. A
No to elegancko :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Pytanie do posiadaczy SM 125
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 81 zapytań