16

Odp: [S] HUSABERG SUPERMOTO Talon, Excel, (Tanio sprzedam)

Husaj napisał/a:
MudAndTracker napisał/a:
MartinezKtm525 napisał/a:

Zapytaj w serwisie o czesci to sie dowiesz dlaczego nikt tego nie chce, nawet za pół darmo....

Rozwiń proszę

Też jestem ciekawy. Ale nie sądzę, że dowiemy się czegoś czego jeszcze nie wiemy :)

np. tego, że części dostępne są w dwa dni :)

SMR450

17

Z dostępnością cześci problemu nie ma, a jeśli czegoś nie ma to czas realizacji 2 dni, ale... Biorąc pod uwage to, że kupiłem berga jako zabawke do terenu za 3500, a sama korba do tego modelu kosztuje 1680 zł, no to lekko nieopłacalny biznes :) Części są, ale ceny czasem wyrywają z butów.

READY TO >> TERROR

18

bagins1983 napisał/a:
jaras111x napisał/a:

bo nawet nikt nie odwarzył się pojechać i zerknąć jak faktycznie to wygląda?? bo lepiej przetrzepać pół allegro/otomoto i tablicy, pomarudzić jak to nic niema i zakończyć doszukując się wad bo rdza/rysy/złe zdjęcia/dziwny opis  :)

słusznie napisane

No właśnie ciężko jest sprzedać, nikt jeszcze go nie oglądał, kasy wpakowałem w niego ładnych kilka tysięcy + jeszcze koła są warte 2,5-3 tysięcy i co i nic, pomimo tego, że cena już jest ekstremalnie niska. Ludzie piszą do mnie, ale nikt nie przyjedzie, chyba myślą, że jestem jak ten Pan z tematu Husaja. A ja na wszystko mam rachunki.

RoBuLL napisał/a:
Husaj napisał/a:
MudAndTracker napisał/a:

Rozwiń proszę

Też jestem ciekawy. Ale nie sądzę, że dowiemy się czegoś czego jeszcze nie wiemy :)

np. tego, że części dostępne są w dwa dni :)

Dokładnie z dostępnością części nie ma problemu, części są to same do roczników 2003-2008, większość części Auner ma na miejscu, bardzo miła obsługa szybka wysyłka za pobraniem.

Husa Husa HUsaaabeeerg :D