Temat: [S/Z] Husaberg FS 650
Rok 2006 na początku sezonu kompletny remont silnika (tuleja cylindra, tłok, korba, łańcuszek rozrządu,zawory, uszczelki itp. itd.), kompletny remont zawieszenia przód i tył u Marka z P4S (nowe sprężyny z przodu i z tyłu, olej itp). Jeżdżony tylko i wyłącznie na torze od remontu zrobione 23mth, w tym czasie olej był zmieniony 4 razy (Liqui Moly 10w60) i dwa razy były sprawdzone zawory.
Wszystkie najważniejsze komponenty działają idealnie (silnik, zawieszenie, hamulec, sprzęgło).Dodatkowo zamontowane eleganckie tunignowe półki.
Co do mankamentów, to nie ma żadnych gadżetów homologacyjnych zainstalowanych, jest tylko lampa. Mam kierunki i dorzucam nowy akumulator (trzeba wymienic) obecnie moto stoi na slickach ale sprzedaje na oponach drogowych (sportmaxy), chyba, że ktoś się uprze to możemy sie dogadać.
Mam wszystkie dokumenty, ubezpieczenie, jest zarejestrowany można napierdalać po ulicy. Moto do obejrzenia we Wrocławiu lub w weekendy na torach w całej Polsce :)
Edit:
dostałem kilka pytań dotyczących serwisu więc informjuję: wg. serwisówki olej powinno się wymieniać co 15mth lub 100 litrów paliwa. Na tłoku robi się ok 80-90mth (Wossner za 600zł). Jeżeli chodzi o dostępność części to nie ma żadnego problemu, wszystko jest dostępne u Auenra w 2 dni (tyle czekałem na części do remontu tj. tuleje cylindra, korbowód, tłok itp.) Dużo części pokrywa sie z KTM dlatego są łatwo dostepne w innych sklepach.
Cena 14 000.
tel: 512021708
Możliwa zamiana z dopłatą w dwie strony na motocykl crossowy/supermoto (CRF, KXF, YZF, SX 450) nie musi mieć homologacji.