1

Temat: sm 125-przepał z wydechu i zablokowane odprowadzenia

Siema
Moja huska ma zatkane odprowadzania przepału z zaworu ( te dwie rurki), a jak przejadę 20km to przepał zaczyna lecieć po końcówce. Zatkane rurki mogą być tego przyczyną? Czy one w ogóle mogą być zatkane ?
Mieszanka 1:40 / sm125s 2006r

Dajcie proszę znać
Pozdro

2

Odp: sm 125-przepał z wydechu i zablokowane odprowadzenia

To nie ma znaczenia czy masz zatkane rurki czy nie. Lecieć z wydechu chyba leci wszystkim taki urok husqvarny.
Ja miałem to zaspawane i to nie przeszkadzało. Mieszanka prawidłowa rok fajny ^^

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

3

w sumie mieszankę planuję zmniejszyć na 1:50 bo już 500 km po remoncie

4

Zależny jaki olej lejesz i jak jeździsz :) jeden będzie robił 1:35 inny 1:60, wiele czynników jest.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

5

castrol racing. a śmigam sm i raczej nie katuje cały czas na rezonansie więc myślę że 1:50 będzie spoko