1

Temat: Błąd ECU2 SM 125

Witam, w ostatnim czasie w mojej husce pojawił się błąd "ECU2" i miga kontrolka oleju.

Czy komuś z was też takie coś się przydarzyło ?
Co robiliście aby to naprawić ?
Proszę o pomoc iż jestem bezradny.

2

Odp: Błąd ECU2 SM 125

A masz moze odłączony dozowik .To moze byc powodem jak nie zrobiłes obwodu zamknietego ? :)

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

3

Nie, Dozownik jest podłączony

4

to niewiem widzałem jakis filmik na yt jak gosciu podłanaczł wtyczke i jakos naprawił to jak chcesz to ci poszukam tego filmiku?

5

też go widziałem, ale chciałbym naprawić ten błąd a nie usuwać go :)

6

oj to mi przykro chyba ci nie pomoge szkoda pozdrawiam ! :)

7

To jest blad czujnika polozenia przepustnicy . Mozesz wymienic ten czujnik jego koszt z tego co pamietam to ok. 80 funtow.

Sory za brak polskich znakow - niemiecki komp

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

Aha, Dzięki. Można normalnie z tym jeździć nic się nie stanie ?

9

[url]http://www.youtube.com/watch?v=wRyPEdUAPSo&feature=c4-overview&list=UUVAXDM4VX_TXAPz2w64yrdQ[/url]
Pozdrawiam.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

10

Gdzie mogę kupić taki chip kasujący ? i gdzie się go wpina ?

11

Ja takie robię. Tak jak widzisz na filmie.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.

12

ok. Ile sobie życzysz za taki chip i czy to mi na pewno pomoże ?

13

Wszystkim pomaga ;)
Jak jesteś bardziej zainteresowany pisz na PW.