Odp: Spotkanie enduro
Jak sytuacja ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Spotkanie enduro
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak sytuacja ?
Jery o której startujecie, na która planujecie być w Gliwicach ?
Bbuh masz pw.
Startujemy o 5. Planujemy byc na 9
To elegancko, wdupimy śniadanko i " na koń "
Olewamy te akademiki, kimniecie się u mnie. Weżcie materaca i ręczniki, reszta jest.
Dozo.
Zajebiscie. Dzieki za przygarniecie :)
Ogromne podziekowania dla Kowala, za zorganizowanie nam tego wypadu. Tereny do jazdy miazga! Takiego placu zabaw jeszcze nie widzialem. Na widok niektorych gorek galy wychodzily z orbit i mozna sie bylo przezegnac lewa noga, no ale co bylo robic jak presja 12 par oczu zwrocona na Ciebie , stoisz nad przepascia ktora masz zjechac a z tylu okrzyk "no co jest k***a!! Jechac!! Pizda!! Ogien !! " No to co... Zwieracz zacisniety, szczekoscisk i do przodu :) I tak ma byc. Tak sie wlasnie przesowa bariery :) MEga, mega udany wypad, baterie wyladowane do zera, ale geba sie cieszy ze swoich wlasnych malych zwyciestw :) Pozdrow Kowal chlopakow z Czerwionki za dobre slowo i rady.
planujecie w te weekend jakiś wypad gdzieś w okolicach czerwionki ??
Będą jakieś filmiki ? :D
Jery, cieszę się że się podobał. Wczoraj też szybko padłem na ryj, chyba za stary już jestem na katowanie się przez 10 godzin dziennie, dzień po dniu.
Chłopaki pozdrowione ( wszyscy byli z Gliwic, w nd. spotkaliśmy typów z okolic Czerwionki) . Masz jakieś foty, bo ja nie cykąłem ani jednej.
Zapraszam na powtórkę w pażdierniku - listopadzie, jak temp. będzie znośniejsza i trochę popada co by się tak nie kurzyło.
Co z yz, rozbierał już ?
Ja dzisiaj wzialem wolne bo ledwo reka i noga ruszalem :) Fotek nie mam zadnych, ale filmow mam duzo i mimo ze kamera strasznie wyplaszcza, to i tak to co widac budzi respect. Beda filmy tylko potrzebuje troche czasu. Z Szyna nie gadalem jeszcze. Nie wiem co z jego moto.
Na szybko, kilka klatek z filmu:
Ja pierd.... ale żałuje Panowie.... Tomasz do mnie dzwonił i jak mówił co się działo to aż wkurwa dostawałem :/ Zajebiście robić w weekendy i kończyć w momencie, w którym inni wracają... Musicie tu zaś przyjechać! Dajcie wcześniej znać to wezmę wolne.
Jery już tyle napisał że ja już dodawać nie muszę wypad zajebisty,dla mnie hałdy ogromne sporo został do nauczenia ale skil rośnie jeszcze raz podziękowania dla Kowala i żonki za przygarnięcie i oprowadzenie po okolicy.
Odświeżam temat, jesień idzie, można ciulać w góry.
Tu jest wszystko czego nam potrzeba.
Będą chętni ?
[url]http://allegro.pl/wycieczki-wyprawy-enduro-z-przewodnikem-podhale-i3492595328.html[/url]
Wstepnie bylbym chetny. Zalezy od ceny :)
minął prawie rok więc odświeżam
coś gdzieś we wrześniu robimy na dużych kołach?
Szczyrk, Kotlarka obok Nowego Targu czy może Rumunia?
ktoś chętny ?
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Spotkanie enduro
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 75 zapytań