Odp: Stary KTM - odbudowa
o w dupe....
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Stary KTM - odbudowa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o w dupe....
jestem ciekaw efektu końcowego, powodzenia i wytrwałości w składaniu.
Mega poleciałeś, napisz na koniec ile Cie to wszystko kosztowało :)
OMG! Piękna robota, jaki zabójczy zacisk :D coś mi się wydaje, że będzie dobry pocisk
Chciałby się mylić, ale myślę że projekt szlag trafił, ostatni post z marca 2010.
kowal chyba jednak się mulisz zobacz stronę nr 3
Sam się mulisz :) ja się mylę. Sory przeoczyłem posta.
Jak tam odbudowa ?? bo nie ukrywam ze jestem ciekawy efektu
Zajebisty projekt. Sam jestem w trakcie odbudowy starego crossa, więc wiem ile potrzeba czasu, piniendzy i wytrwałości ;) Powodzenia!
Pięknie się prezenci. Będziesz go ubierał w oryginalne plastiki?
Owiewki przy baku zostały skrócone i dopasowane do nowych chłodnic.boczne owiewki mocno skrócone.
Zajebisty projekt. Sam jestem w trakcie odbudowy starego crossa, więc wiem ile potrzeba czasu, piniendzy i wytrwałości ;) Powodzenia!
Właśnie wytrwałość jest najważniejsza przy takich zabawach.Kiedy kupiłem motocykl żona była w ciąży,dziś syn ma już 3 lata a pół roku temu urodziła mi się córka.Nie ukrywam że czasu jest mało ale w końcu zbliżam się do mety ;-)
Po wielu dniach namysłu taka lampa zawitała na przód :
W przeciągu 2 tygodni projekt ma być zakończony więc obszerniejsza relacja zdjęciowa niebawem.
Pozdrawiam
Witam Wszystkich
Największy problemem było zbudowanie układu wydechowego.Tłumik został wykluczony,ale z drugiej strony motocykl nie mógł być zbyt głośny.Myślałem,myślałem i wymyśliłem,jako dawca posłużył mi wydech od Yamahy FZ1 a dokładnie zawór EXUP .
Oryginalnie zawór ten jest sterowany komputerem za pomocą silniczka i linek połączonych z nim.
W moim przypadku przepustnica sterowana jest za pomocą dźwigni-oryginalna z tego KTM-a tyle że kiedyś pracowała z linką ssania.
Na zdjęciu wydech jeszcze w stanie surowym.
Dziś odbyte pierwsze jazdy Db Killer działa super,jak dopracuję wszystkie elementy to zdam większą ralację.
Pozdrawiam.
Zajebiscie to wyglada!!
Wygląda soczyście.
Widzę, że masz naprawdę super wizję gotowego motocykla.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Stary KTM - odbudowa
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 75 zapytań