Odp: Kupię Supermoto do 8000zł
Widocznie coś jest na rzeczy ;p Jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, a mój jaki jest taki jest.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię Supermoto do 8000zł
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Widocznie coś jest na rzeczy ;p Jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, a mój jaki jest taki jest.
tylko nie kup sobie zwykłego lc4 przerobionego na supermoto bo pózniej będziesz narzekał ze CI przód nurkuje przy każdym hamowaniu:)
Zwykłego LC4? Tzn.?
Pewnie chodzi o enduro. Dozbieraj trochę i weź moje LC4 640 ;)
Matysek napisz na PW ile chcesz i skąd jesteś.
Orientuje się ktoś ile by kosztowała taka przeróbka Duke'a? [url]http://tablica.pl/oferta/ktm-supermoto-lc4-kat-a2-CID5-ID35iCD.html#388b9b545f[/url]
Czy jest to w ogóle opłacalne? Czy lepiej nie zawracać sobie głowy takimi przeróbkami i szukać jakiegoś typowego SM?
A co tam chcesz przerabiać jak masz wszystko gotowe, możesz tylko wyrzucić parę kilogramów.
Miałem na myśli ogólnie wszystkie Duke'i. Widać, że jest zmieniona przednia lampa i błotnik. Jak wygląda wtedy sprawa z zegarami? Jeśli ktoś miał z czymś takim do czynienia będę wdzięczny za odpowiedź ;)
w tym egzemplarzu ( a jest to mój) masz wszystko jak powinno być - zegary są w oryginale - działają, światła też spoko (mijania, drogowe) - w zasadzie po wywaleniu czachy jest jakieś 2kg mniej.
jeśli chciałbyś zejść jeszcze kilka kg do masy lc4 sm - to pozostaje Ci wywalenie jednego wydechu i masz rasowe lc4 sm - pytanie czy zauważysz te 3 kg mniej ??
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię Supermoto do 8000zł
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 80 zapytań