1

Temat: KTM 690 SM 2008 okleina..

No właśnie.. Dzisiaj mam jakiś parszywy dzień - najpierw kierowca puszki w mieście wymusił mi pierszeństwo i omal nie zakończyło się lotem przez kiere koleś nadupczał na czerwonym, a mnie uratowało to że jechałem w miarę wolno.. A teraz postawiłem motocykl na parkingu chciałem się zdrzemnąć bo idę dzisiaj na nocke do roboty i obudził mnie łomot - okazało się że sąsiad cofał autem nie zauważył motocykla bo kombiaka miał załadowanego jakimiś gównami i go "pyknął".. Motocykl przewrócił się na beton, wyszczerbiło delikatnie chłodnice i zdarło kawałek napisu z plastiku bocznego. Jest jakiś sklep gdzie mogę go kupić?

2

Odp: KTM 690 SM 2008 okleina..

[url]http://ktmsklep.pl/[/url]

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

3

Hmm.. Tylko cała okleina za 500 zł? Nie da rady kupić poszczególnej części? To chyba lepiej będzie zamówić dowolną okleine wykonaną przez zewnętrzną firmę ;/

4

w moim przypadku jak zamawiałem do dziobala 2 plastiki, to boczny różnił się odcieniem i nie pasował do reszty, a okleina tylko w komplecie.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

Archie napisał/a:

Hmm.. Tylko cała okleina za 500 zł? Nie da rady kupić poszczególnej części? To chyba lepiej będzie zamówić dowolną okleine wykonaną przez zewnętrzną firmę ;/

Tak jak Koso pisze, zobacz sam plastik są razem z okleiną.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

6

do jakiego malowania potrzebujesz? mam parę naklejek z mojego oryginalnych.

Braaaping!

7

a sasiad nie pokrywa kosztow naprawy skoro trafil w moto? zawsze mozesz skozystac z oc sprawcy ;)

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

8

BarteQ - czarny KTM 690 SM 2008 rocznik.

vlo - niby tak.. W zasadzie to jakoś wiele się nie stało.. Koleś bardzo w porządku, już dostatecznie całą sytuacją był wystraszony a że był z dziećmi to nie chciałem go jeszcze bardziej tam nękać.. Jakby dało radę to wolałbym sobie samą te naklejkę dokoptować, podmienić i byłby spokój.. Teraz jak tak patrzę że miałbym wydać na cały komplet 500 zł to się zastanawiam czy zamówić sobie jakiejś zupełnie innej okleiny z Blitzmoto czy cos.. Bo cenowo wyjdzie podobnie a co więcej będę miał swój projekt :)