Odp: [S] KTM 690 SMC R z 2012 r.
nie wróże Ci dobrze przy tej cenie ;P
i tak , WIEM że jest spokojnie tyle wart , problem w tym że możesz kupić takie sprzęty w dobrej jakości (nie aż odpicowane jak twój) za 20k
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM 690 SMC R z 2012 r.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie wróże Ci dobrze przy tej cenie ;P
i tak , WIEM że jest spokojnie tyle wart , problem w tym że możesz kupić takie sprzęty w dobrej jakości (nie aż odpicowane jak twój) za 20k
mobile.de i nie będzie go po kilku chwilach...
mobile.de i nie będzie go po kilku chwilach...
Tak od dłuższego czasu zbieram się z tym by puścić go za granicę, ale wciąż się nie udało :)
a dealer Ktm ile ci proponuje przy zamianie na nowego?
a dealer Ktm ile ci proponuje przy zamianie na nowego?
Przypuszczając że brałby EXC SIX DAYS to pewnie z 5 tyś musi dopłacić ( bo 125 nie będzie brał pewnie ) :D A tak na marginesie to życzę powodzenia bo mam ten sam problem z sprzedażą DUKA :P od tamtego roku (grudzień) go sprzedaje... I tylko raz przyjechały 2 babki, a potem z 4-5 telefonów (wiadomo pytania, gadka szmatka - mieli przyjechać i na zapowiedziach sie skończyło). Cena wysoka i przeciętniak nie da 30+ klocków za SMCR jak byś takiego six daysa sprzedawał dopieszczonego to by Ci pewnie szybciej zszedł bo kostki można wsadzić (nie wiem czy do smcr"a też można). Wystaw na te mobile.de, a jak się nie sprzeda to kombinuj w salonie o jak największą kwotę za niego ... :)
Ps : Pamiętaj że teraz jest okres co mało ludzi motongi kupuje, a większość do zimy czeka bo : " będzie zima to spuści z 3-4 tyś i jeszcze wynegocjujemy :) " .. Ja mam to samo na uwadze i 50/50 jestem za tym by przelatać do końca ten sezon i w zimie odwalić taką cenę że ktoś się w końcu skusi, a ja nie będę mruczał że tanio sprzedałem ( bo nabiłem wiecej km ) : )
mallly200sx napisał/a:mobile.de i nie będzie go po kilku chwilach...
Tak od dłuższego czasu zbieram się z tym by puścić go za granicę, ale wciąż się nie udało :)
Spróbuj go rozebrać z dodatków i pójdzie, a reszta się sprzeda raz-dwa.
Daj mi go na tydzień - będzie wyglądał jak ... i będzie wart nawet z dodatkami 20-25k ;-)
Daj mi go na tydzień - będzie wyglądał jak ... i będzie wart nawet z dodatkami 20-25k ;-)
Hermes widząc jak progresywnie z Twojej DRZ-ty znikają elementy poszycia jestem spokojnie w stanie uwierzyć że nie byłby wart nawet 20k :)
Spróbuj go rozebrać z dodatków i pójdzie, a reszta się sprzeda raz-dwa.
Trochę mnie serce boli na taką operację, ale jeśli nic się nie ruszy to nie będzie wyjścia. Poczekam jeszcze chwilę, wczoraj dzwonił użytkownik forum i deklarował chęć obejrzenia i omówienia sprawy. Zobaczymy co tego wyjdzie.
Jest takie przysłowie a propos serca - coś tam trzeba mieć twarde jeśli coś innego ma się miękkie i bolesne ;-)))))
Jest to typowa operacja (powrót do standardu) u kolegów z wysp brytyjskich, i nic w tym złego.
P.S. Ile za ten amor skrętu?
Czyli, już możemy szabrowac ?.. ;]
P.S. Ile za ten amor skrętu?
Dołączam się do pytania.
Jest takie przysłowie a propos serca - coś tam trzeba mieć twarde jeśli coś innego ma się miękkie i bolesne ;-)))))
Jest to typowa operacja (powrót do standardu) u kolegów z wysp brytyjskich, i nic w tym złego.P.S. Ile za ten amor skrętu?
Bierz bierz - nie pożałujesz:D
Od cen które płaciłem dam jakiś rabat (20-30%) - jeszcze nie wiem dokładnie jakiej wysokości, muszę to sobie wszystko na spokojnie policzyć.
Pewne jest natomiast że motocykl w tej konfiguracji pozostanie do 15 sierpnia 2013 po tym terminie oddam go do demontażu gratów i powrotu do standardu i wystawię w dużo niższej cenie.
Od cen które płaciłem dam jakiś rabat (20-30%) - jeszcze nie wiem dokładnie jakiej wysokości, muszę to sobie wszystko na spokojnie policzyć.
Pewne jest natomiast że motocykl w tej konfiguracji pozostanie do 15 sierpnia 2013 po tym terminie oddam go do demontażu gratów i powrotu do standardu i wystawię w dużo niższej cenie.
Pytanie tylko co warto demontować? Amor, wydech i osłony, siedzenie (cały hamulec jeśli masz oryginalny) to szybka sprawa i można za to wziąć jakieś pieniądze. Reszta gratów typu podnóżki, łańcuch, kiera i inne w cenie do 400zł to chyba średni sens, bo na pewno kilkaset złotych można to sprzedać ale moto też już nie będzie takie atrakcyjne i pewnie wyjdziesz na 0 w finalnym rozrachunku
No jasne że nie wszystko wyleci, muszę to sobie dokładnie przekalkulować i zdecydować co się zostawić a co nie.
A tam będziesz demontował, dopisz tylko do ogłoszenia ''nowemu nabywcy dam żonę/dzieczynę na dwie noce'' - pójdzie na pniu :]
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM 690 SMC R z 2012 r.
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 74 zapytań