Odp: Zbroja czy buzer ? sprawdzony protektor do 8 stówek
ja do pyrkania on/off- ochraniacze kolan,zbroja, bluza,spodnie, buciory. Szybkie przeloty- kombi skóra
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Zbroja czy buzer ? sprawdzony protektor do 8 stówek
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja do pyrkania on/off- ochraniacze kolan,zbroja, bluza,spodnie, buciory. Szybkie przeloty- kombi skóra
zbroja po szlifie jest już bezużyteczna.
100% smietnik
Przyznam że sam latałem w zbroi bo w upalne dni się rozpuszczałem, ale po "dobrych" doświadczeniach ze skórą zdecydowałem się na produkt perforowany MVD SMX Jacket - mam nadzieje że nie przyjdzie mi zbadać jej skuteczności :)
pizdło mnie auto w czerwcu i jechałem na plerach około 10m , przetarł się żółw , łókieć i trochę siatki na plecach, ale nic się nie zsunęło (na miejscu ochraniacz trzyma pasek a nie siatka)
Jakby na asfalt była lepsza zbroja niż skórzany kombinezon w motoGP jeździliby w zbrojach na siatce ...
Tadzik , nikt tu nie dyskutuje co jest lepsze :) zbroja czy kombi :)
[url]http://allegro.pl/zbroja-dainese-roz-xl-odpinany-zolw-okazja-i3358094644.html[/url] do oddania :)
ta zbroja mówi ,że chce już na emeryturę : ) i ze jeździła na koniu tyłem ; ) :)))
Tadzik , nikt tu nie dyskutuje co jest lepsze :) zbroja czy kombi :)
w takim razie zbroja jest lepsza niż buzer :)
Jezeli potrzebujesz to moge Ci ogarnąć zbroje na poziomie lub buzer z Foxa w dobrej kasie.
Najważniejsze aby konstrukcja była sprawdzona ,te foxowskie może to tylko moje odczucie, ale materiały wydają się średniej jakości ? . Dzięki
Wg mnie Fox daje rade ale może niech się wypowiedzą inni (nie mam za duzego porównania)
Ja np. Mam alpinestars bionic 2 i jestem bardzo zadowolony. Co prawda szlifa na asfalcie nie mialem, ale na luznej czy utwardzonej nawierzchni kazdy ochraniacz dziala jak nalezy i jest na swoim miejscu :-)
A jaki masz rozmiar , przy jakim wzroście i wadze ? : )
Rozmiar L, 185 cm wzrostu, budowa ciała szczupła ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Zbroja czy buzer ? sprawdzony protektor do 8 stówek
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 75 zapytań