Temat: wyswietlacz zmiany biegow
Panowie będzie problem zamontować do smr 450 2007 wyświetlacza biegów głównie chodzi mi o to jaki sygnał idzie z predkosciomierza bo do wyświetlacza jest chyba potrzebny cyfrowy sygnał dzięki za odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » wyswietlacz zmiany biegow
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie będzie problem zamontować do smr 450 2007 wyświetlacza biegów głównie chodzi mi o to jaki sygnał idzie z predkosciomierza bo do wyświetlacza jest chyba potrzebny cyfrowy sygnał dzięki za odpowiedź
W supermoto taki wyswietlacz jest zbedny!!
No ale kolega potrzebuje . Takie widzi-mi-się :-P
/Nie mam pojęcia co do tematu
MNie od zakupu motocykla interesuje to, czy w te450 2006r, wyświetlacz jest podświetlany w jaki kolwiek sposob? bo jak w nocy zapitalałem to nie mialem co liczyc na info ile km/h jade.
tak samo nie pokazuje mi na zielono czy jest luz czy też nie, ani to czy mam wlaczone światła.
Jednym słowiem brak podświetlenia i nie działające kontrolki wokoło wyświetlacza.
Mi cholernie przeszkadza brak czujników cofania ;)
Mi brakuje komputera który by pokazywał spalanie.
Czytając wasze słuszne uwagi , chyba wrócę na skuter :E
Mi wyświetlacz został z r6 i tak trafił do huski fajny bajek :)
licznik spalanie? po dzisiejszym enduro po puszczy kolega na exc 250 powiedzial. ,,ja pi... dobrze ze nie mam licznika bo bym chyba sie posikal". jak dojechalismy do domu to bylo ,,ja pier... 15 litrow jak"?
gdybym uzywał motor tylko na tworze badz tylko w terenie to sralbym na jaki kolwiek wyswietlacz, lecz z racji ze tez smigam po miescie i czesto po zmierzchu, fajnie jakbym mial podswietlony ten wyswietlacz chociaz.
to tak jakby miec w aucie licznik i w nocy nie widziec ile sie jedzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » wyswietlacz zmiany biegow
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 85 zapytań