Odp: Fajne tereny na offroad - do 150 km. od Śląska?
Czyli offroadowy weekend na Śląsku powiadacie? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Fajne tereny na offroad - do 150 km. od Śląska?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli offroadowy weekend na Śląsku powiadacie? :)
DRZ zrobiona sobota niedziela możemy śmigać !!!!
Piekny napisał/a:...
A przestań takie rzeczy gadać DRZ S też nie należy do lekkich i mocnych sprzętów damy radę każdy na hołdach znajdzie coś dla siebie ...
Liczy się zabawa i tyle .
Dobra w takim razie nie obiecuje ale postaram się umówić i wpaść w weekend. W sumie ciagle czekam na wydech, w najgorszym przypadku dotyram do cna dziurawego arrowa.
Jaca masz już te brudasy. Tyramy w weakend ? O której chciałbyś startować ?
Jeśli lubicie piach to zapraszam na piaskownie do Biskupic ;P Co prawda wjazd płatny ale można fajnie poganiać. Są podjazdy, bandy itp ;P
Tu jest stronka: [url]http://www.it-jura.pl/pl/sport.php?go=offroad1[/url]
Na miejscu tam można coś zjeść itp ;P
To co wstępnie sobota albo niedziela ja też pewnie pozbieram chłopaków więc jak pogoda dopisze a ponoć może lać kurde oby nie to śmigamy .
No i obowiązkowo zrobimy sobie ognicho + piwko (mamy takie fajne miejsce chołda Knurów ) w sumie nie daleko
Ja mogę w sobotę i niedzielę. W sobotę można oklice hałdy Knurów, Czerwionka, Góra Ramża. W niedzielę proponuję rano wyskoczyć na Kotlarnię, fajna dojazdówka, po drodze w Tworogu możemy wpaść na mini tor do endurocrosu, i na miejscu też jest co robić.
U mnie chłopaki też się piszą, w zeszły weakend pijaństwo bo Grzesiu robił 30diechę, tak że jest ciśnienie na jazdę.
ch*j z tum deszczem damy radę i w deszczu.
przód zostanie ogarnięty... gorzej z tyłem :/
k***a mać, jak nie urok to sraczka, jeśli jutro wszystkiego po pracy nie ogarnę przy moto to sobota wypada mi z latania.
Mści się to jebane bydle za latanie po błocie, topienie i gleby amatora, jutro będę wiedział czy się ze wszystkim wyrobię :/
Kowal. Macie takie tereny u siebie? :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=o5ODZMcxiwA[/url]
Skromnie pisząc myśle że mamy lepsze :)
Naprawde? Bo ja bym chcial sprobowac takiego przelaju, a Ty wspominales o holdach itp. Na zdjeciach Kowala i po tym o czym wspominales to ja sobie wyobrazam jakies lyse gory usypane z czegos tam :P
lyse gory
To są ŚLONSKIE GÓRY !
Ja zawsze gadam tak hołdy i kopalnie trzeba zobaczyć bo inaczej człowiek tego sobie nie wyobrazi jak nigdy tam nie był :)
A i kiedyś pamiętam jak do kolegi przyjechał kuzyn z niemiec to go zabrali na hołdy by sobie zobaczył nasze góry ;)
Jery wszystko jest oprócz potoków górski, u nas wystepują tzw. smródki, ale jak trzeba to 60 km od Gliwic jest Brenaa. Tam jest prawdziwe eldorado.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=zllux_3n444[/url]
Mam kontak to typów z filmiku, chetnie nas oprowadzą tyle że po sezonie wakacyjnym, bo teraz w ciul łazików wszędzie.
Jak będziemy u nich to spytam czy dało by radę zorganizować jakiś 2dniowy wypadzik, bo na 1dzień to się wam nie kali raczej dymać z Łodzi czy Wrocławia, chociaż dzisiaj z Wrocka do Gliwic doleciałem w 1,2h.
A na razie zapraszam do mnie polatamy po hałdach, piaskowniach, terenów w ciul. Kumpla syn w tym roku zaczął startować w enduro-crosie, tak że tato zrobił mu tor pod chałupą.
Gadałem z żoną, (pracuje na Politechnice ŚL.) mówi że akademiki stoją puste i można je za 15-20 zł wynająć. Tak że zapraszam na przyszły weakend.
Co z jutrem gdzie i o której sie ustawiamy ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Fajne tereny na offroad - do 150 km. od Śląska?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 76 zapytań