1

Temat: OtoMoto + allegro - jak to jest ?

siema ! Słyszałem ostatnio że na otomoto jak się wystawia to na allegro od razu jest - czyli bardziej się opłaca OTOMOTO. Czy to prawda ? Bo nie chcę lecieć w ciemno, a mam parę rzeczy do wystawienia. Jak wy wystawiacie ? Wystawiać dalej na allegro czy jednak lepiej na tym OTOMOTO (o ile jest to + allegro :) ) i najbardziej boję się tego : " Jak na otomoto, to pewnie handlarz " ale widziałem coś tam ZALOGUJ jako OSOBA PRYWATNA - tak że byłoby super te otomoto o ile jest w tym allegro, a ceny i tak takie same chociaż na allegro chyba więcej osób po moto zagląda (nawet tych zielonych... wiadomo jak to każdy : " sprawdź na allegro " )

2

Odp: OtoMoto + allegro - jak to jest ?

na otomoto minimalnie taniej, ale tu wystawiasz tylko pojazdy nie jakieś pierdoły

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-07-09 18:02:34)

Koso napisał/a:

na otomoto minimalnie taniej, ale tu wystawiasz tylko pojazdy nie jakieś pierdoły

Nie chodzi mi o taniej (no chyba że mam zapłacić 50 zł za jakiś dodatek żeby to mi się pokazywało na 2 serwisach to wolę to 2x osobno po 15 zł wystawić :P ). Tak właśnie pojazdy chcę wystawić, a w tym moto. Czyli jak wejdę na otomoto.pl, DODAJ OGŁOSZENIE, wypełnię wszystko, zapłacę i się aktywuje (czyli jutro) to będzie widnieć na allegro.pl i na otomoto.pl ? Dobrze rozumuję czy nie ?

4

owszem będzie ;) i nie następnego dnia lecz chwile po zapłaceniu, możesz płacić przez allegro i każdego miesiąca 28 doda ci kwote do salda

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

Koso napisał/a:

owszem będzie ;) i nie następnego dnia lecz chwile po zapłaceniu, możesz płacić przez allegro i każdego miesiąca 28 doda ci kwote do salda

Czyli teraz rozumiem tak : Jak zaznaczę PŁAĆ PRZEZ ALLEGRO, doliczy mi kwote do konta na allegro i będzie tak doliczać puki nie anuluję transakcji na otomoto ? Bo mi tam pisze że mam zapłacić 14 z groszami i będę miał 14 dni aktywne ogłoszenie, a jak dam przez allegro to po 14 dniach automatycznie dolicza się kasa i przedłuża ogłoszenie ? Tak jak są umowy z telewizją że trzeba 3 mieś wcześniej wysłać list z deklaracją zrezygnowania z usług albo się samo przedłuży ? :D

6

po 14 dniach automatycznie znika i po tym czasie możesz dać nowe ogłoszenia albo nie

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-07-09 18:41:25)

Koso napisał/a:

po 14 dniach automatycznie znika i po tym czasie możesz dać nowe ogłoszenia albo nie

Aaa dobra bo nie zrozumiałem. Czyli zasady te same co na allegro :) już kumam, dzięki !

Ważne!

Twoje ogłoszenie pojawi się w serwisie otoMoto w ciągu 30 minut, prosimy
nie dokonywać w związku z tym kolejnych płatności.

Dobra już nic :D