Temat: Fajne tereny na offroad - do 150 km. od Śląska?
Siema,
planujemy się wybrać na jakiś fajny offroad gdzieś po za Śląsk. Pomóżcie znaleźć jakieś zajebiste tereny gdzie nie gonią a da się przez weekend zajebiście pośmigać!
Z góry dzięki!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Fajne tereny na offroad - do 150 km. od Śląska?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema,
planujemy się wybrać na jakiś fajny offroad gdzieś po za Śląsk. Pomóżcie znaleźć jakieś zajebiste tereny gdzie nie gonią a da się przez weekend zajebiście pośmigać!
Z góry dzięki!
Nie wiem gdzie wylądujecie ale ja sie pisze :)
Nie wiem gdzie wylądujecie ale ja sie pisze :)
Bardzo chętnie ale ten wypad planuję w 2 ;) Pamiętam o was Panowie i na 100% w to lato jeszcze się poniszczymy w terenie ;)
Ten off road planujesz w 2osoby na jednej wr-ce , na kołach sm ?
Mógł bym Ci pomuc, ale z planów zostanie tylko wr-ka ;), no i kierownik.
2 sprzęty lecą. Właśnie do Ciebie chciałem zagadać ale jak zwykle gdzieś podziałem tel. Koniecznie napisz na priva nr.!
Zadzwonię jutro, 604 aktualny ?
Kowal, jest pomysl zeby sie do Ciebie "wprosic" na dzien lub dwa i polatac z toba i twoimi kumplami. Co ty na to? Pomozesz w ogarnieciu taniego noclegu?
Super pomysł, zapraszam, śpicie u mnie tylko jakieś materace sobie weźcie. Rozumiem, że z Kanzasem przyjedziecie.
Kiedy chcecie wbić ? Teraz ekipa lekko rozjebana bo wakacje, wszyscy w rozjazdach, ale zawsze ktoś się chętny znajdzie.
kowal i jery: pw
No chcielibysmy conajmniej w 4 osoby (koszty) a max w 6 . O terminie bede pisal bo narazie badam grunt :P
Tylu nie zmieszczę, ale jak będzie trza to jakieś domki można wynająć. Na czechowicach często 4x4 ekipy nocują.
Najlepsze tereny off road śląsk to tylko hołdy ...
Każdy znajdzie coś dla siebie polecam zwłaszcza hołdę w Czerwionce znam ją jak własny dom znajdą się takie trasy że nawet SM ki będą czuły się jak w domu skoki winkle na w miarę twardym podłożu z bermami czyli każdy znajdzie coś dla siebie...
Jest gdzie jeździć na parę ładnych godzin ale jak by nie było opony kostki najlepiej się sprawdzają w końcu to offroad.
Mamy nawet pomysł by kiedyś zorganizować zawody enduro na skalę ogólnopolską .Kiedyś odbywały się tam mistrzostwa polski a sam tor motocrossowy na hołdach był jednym z najlepszych najtrudniejszych i najnowocześniejszych w Europie !!!.
Jak działała sekcja motocrossowa "KS23 Górnik Czerwionka "wspierana przez kopalnie KWK Dębieńsko to były piękne czasy dla przykładu podam gdy nie było czegoś takiego jak myjki ciśnieniowe kopalnia dostarczała rurami wodę pod ciśnieniem by szło myć motocykle tego niegdzie nie było !!!
Jak to się mówi cudze chwalicie swego nie znacie nie trzeba daleko jeździć....
A i Kowal te objecan kręte podjazdy przy następnym spotkaniu wam pokażę no i ewentulanie parę fajnych miejsc na ramży :D
Pogo, powiedz czy gdyby z przypadku zjawił się tam totalny amator, lajkonik, ofiara i chciała by się podszkolić w lataniu offem, czy zebrał by się ktoś kto by mnie dobrą radą podszkolił? :)
Wywracać się już potrafię na poziom expert :]
W dalszym ciągu latam TTRaktorem na kostkach, SM wciąż w planach, często cholernie miota mną w terenie ze względu na wysokość i wagę mojej kozy, chce sie podszkolić i zdrowo ogarnąć.
Znajdzie się ktoś wyrozumiały na Czerwionce? :)
Stawiam browca czy inną tam obowiązującą płynną walutę :D
(Jaca przepraszam serdecznie, że w Twoim temacie zaśmiecam)
A i Kowal te objecan kręte podjazdy przy następnym spotkaniu wam pokażę no i ewentulanie parę fajnych miejsc na ramży :D
Właśnie, właśnie kiedy będziesz?
Byłem na Ramży w sobotę, mokro jak cholera + końcówka laćka, dobre figury tam sadiłem.
Piekny dasz radę, ja kiedyś na xt600 po hałdach jeżdiłem i dało radę.
DRZ zrobiona sobota niedziela możemy śmigać !!!!
Pogo, powiedz czy gdyby z przypadku zjawił się tam totalny amator, lajkonik, ofiara i chciała by się podszkolić w lataniu offem, czy zebrał by się ktoś kto by mnie dobrą radą podszkolił? :)
Wywracać się już potrafię na poziom expert :]
W dalszym ciągu latam TTRaktorem na kostkach, SM wciąż w planach, często cholernie miota mną w terenie ze względu na wysokość i wagę mojej kozy, chce sie podszkolić i zdrowo ogarnąć.
Znajdzie się ktoś wyrozumiały na Czerwionce? :)Stawiam browca czy inną tam obowiązującą płynną walutę :D
(Jaca przepraszam serdecznie, że w Twoim temacie zaśmiecam)
A przestań takie rzeczy gadać DRZ S też nie należy do lekkich i mocnych sprzętów damy radę każdy na hołdach znajdzie coś dla siebie ...
Liczy się zabawa i tyle .
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Fajne tereny na offroad - do 150 km. od Śląska?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 78 zapytań