Odp: prawko a1
Ale ile mniej $ i ile jest ogolnie i ile bym miał po tym skróceniu ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » prawko a1
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale ile mniej $ i ile jest ogolnie i ile bym miał po tym skróceniu ?
Potem idziesz do worda i placisz tam te 200 zl za A 2 wątpie ze za a1 zaplacisz ponizej 1000(chyba w szkole gdzie dopisują godziny na lewo). Wraz z nowymi przepisami doszly nowe motocykle, a wiec trzeba dzwignac stawkę. Każda szkola musiala kupic motocykl, KAŻDA ! I na 99,9% podniesli ceny bo trzeba bylo na szkolenia jechac, a to wszystko kosztuje... Ceny pewnie spadną za jakiś rok minimum. Ps : jak chcesz na lewo to za 5000 na ukrainie zalatwiają ;p nawet na necie mozna o tym poczytac. A i są przyspieszone kursy ktore sa szybsze bo masz wiecej godzin, a niektore szkoly Ci napisza ze jezdziles a spales w domu :)
Adriano, jak placisz mniej i krotszy kurs ? Przeciez na kurs idzie sie raz ! A potem mozesz isc tylko na powtórke z WŁASNEJ WOLI, a nie z woli prawa. Nie rozumiem Cie. Ja osobiscie nie widzialem ani nie slyszalem o takim czyms co piszesz.
(Sry za orty ale na tel pisze)
Dla jasnosci przyklad:
16lat zdaje A1, place tam te 1200 zł, robie kurs... Konczę go i zapisuje sie do Word na egzamin, jest ! Zdałem ! Śmigam 2 lata, ok. Ide do Word zapisuje sie na a2, zdaje teorie, a potem praktyke - place tam te 2stowki drugi raz i odbieram za 2 tyg prawko z podbitym a2. Proste jak slonce :)
Czyli Jak robie A1 to płace tak jak mówisz 1200 np. a potem płace tylko 200 jak chce zrobić A2 ?
Idź lub zadzwoń do WORDu, będziesz miał pewne informacje z pierwszej ręki.
Ja nie zdawałem A1, bo dla mnie to strata kasy. No chyba, że pieniądze masz.. Obecnie latam 50cc i po wakacjach A2 i przesiadka na coś większego ;) Ale to tylko moje zdanie
A czym dokładnie latasz?
Czyli Jak robie A1 to płace tak jak mówisz 1200 np. a potem płace tylko 200 jak chce zrobić A2 ?
Na 99,9 % tak. Zadzwoń do WORD albo do OSK.
Confusing napisał/a:Ja nie zdawałem A1, bo dla mnie to strata kasy. No chyba, że pieniądze masz.. Obecnie latam 50cc i po wakacjach A2 i przesiadka na coś większego ;) Ale to tylko moje zdanie
A czym dokładnie latasz?
Takie se DT50x, które sobie dobrą stówkę leci :)
Na stronie szkoły jazdy, w której teraz robię A1 przeczytałem to:
Jeżeli osoba ubiega się o prawo jazdy kategorii A lub A2 a posiada prawo jazdy kategorii A1 to nie musi już zdawać testów i przechodzić szkolenia z teorii. Wystarczy 10 godzin szkolenia z praktyki i egzamin praktyczny w WORD.
Ktoś może potwierdzić? Bo będę chyba A2 robił, ale na razie jeszcze się w temat nie zagłębiałem.
[url]http://www.szkolajazdyelita.com/kategoria-a1.html[/url]
Dokładnie tutaj to znalazłem :)
W wielu szkołach tak jest :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » prawko a1
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 77 zapytań