Temat: Adapter Talon do tarczy 320 mm dla WR450 YZ etc
Sprzedam adapter dla dwutłoczkowych pływających zacisków do tarczy 320 mm. Adapter pasi do wuery, ygrekzetefy i tym podobnych.
YZ 125
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Adapter Talon do tarczy 320 mm dla WR450 YZ etc
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam adapter dla dwutłoczkowych pływających zacisków do tarczy 320 mm. Adapter pasi do wuery, ygrekzetefy i tym podobnych.
siema potrzebował bym taki zestaw ale pod tarcze 296mm umiesz coś ogarnąć bo ten zestaw raczej nie podejdzie? pozdro
siema potrzebował bym taki zestaw ale pod tarcze 296mm umiesz coś ogarnąć bo ten zestaw raczej nie podejdzie? pozdro
potrzebowałbyś przerobić adapter, wydaje mi się, że mija się to z celem... ja niestety nie znam się na toczeniu..
jeśli jesteś z wawy, to ekipa z serwisu pole position na górczewskiej przerobiła mi adapter z kawasaki do wrki, więc powinni ogarnąć temat.
_Radzio_ napisał/a:siema potrzebował bym taki zestaw ale pod tarcze 296mm umiesz coś ogarnąć bo ten zestaw raczej nie podejdzie? pozdro
potrzebowałbyś przerobić adapter, wydaje mi się, że mija się to z celem... ja niestety nie znam się na toczeniu..
jeśli jesteś z wawy, to ekipa z serwisu pole position na górczewskiej przerobiła mi adapter z kawasaki do wrki, więc powinni ogarnąć temat.
mam też tarczę 320, którą mogę ją dorzucić free. kupiłem ją na allegro i się okazało że jest krzywa :> i przebijana ...
Link do allegro:
[url]http://allegro.pl/adapter-talon-do-tarczy-320-mm-yamaha-wr-yz-i3370372444.html[/url]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Adapter Talon do tarczy 320 mm dla WR450 YZ etc
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 71 zapytań