1

Temat: Adapter Talon do tarczy 320 mm dla WR450 YZ etc

Sprzedam adapter dla dwutłoczkowych pływających zacisków do tarczy 320 mm. Adapter pasi do wuery, ygrekzetefy i tym podobnych.

..?..
YZ 125

2

Odp: Adapter Talon do tarczy 320 mm dla WR450 YZ etc

siema potrzebował bym taki zestaw ale pod tarcze 296mm umiesz coś ogarnąć bo ten zestaw raczej nie podejdzie? pozdro

3

_Radzio_ napisał/a:

siema potrzebował bym taki zestaw ale pod tarcze 296mm umiesz coś ogarnąć bo ten zestaw raczej nie podejdzie? pozdro

potrzebowałbyś przerobić adapter, wydaje mi się, że mija się to z celem... ja niestety nie znam się na toczeniu..

jeśli jesteś z wawy, to ekipa z serwisu pole position na górczewskiej przerobiła mi adapter z kawasaki do wrki, więc powinni ogarnąć temat.

..?..
YZ 125

4

divus napisał/a:
_Radzio_ napisał/a:

potrzebowałbyś przerobić adapter, wydaje mi się, że mija się to z celem... ja niestety nie znam się na toczeniu..

jeśli jesteś z wawy, to ekipa z serwisu pole position na górczewskiej przerobiła mi adapter z kawasaki do wrki, więc powinni ogarnąć temat.

mam też tarczę 320, którą mogę ją dorzucić free. kupiłem ją na allegro i się okazało że jest krzywa :> i przebijana ...

..?..
YZ 125

5

divus napisał/a:

Sprzedam adapter dla dwutłoczkowych pływających zacisków do tarczy 320 mm. Adapter pasi do wuery, ygrekzetefy i tym podobnych.

..?..
YZ 125

6

Link do allegro:
[url]http://allegro.pl/adapter-talon-do-tarczy-320-mm-yamaha-wr-yz-i3370372444.html[/url]

..?..
YZ 125