Temat: Sprzeglo-czy można użyć płynu hamulcowego?
Szybkie pytanie, czy mogę użyć np dot'a 5.1 zamiast płynu sprzeglowego? Dzisiaj już nigdzie nie dam rady kupic a z rana mam wyjazd i musze mieć gotowe moto...
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Sprzeglo-czy można użyć płynu hamulcowego?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szybkie pytanie, czy mogę użyć np dot'a 5.1 zamiast płynu sprzeglowego? Dzisiaj już nigdzie nie dam rady kupic a z rana mam wyjazd i musze mieć gotowe moto...
Ciekawe czy nie opie*doli elementow gumowych ...?
Uzyj LHM+ do citroena, ja latam już jakiś czas i nic sie nie dzieje. Hamulcowego nie radze
jeśli wysprzęglik magury, to tylko olej mineralny. Od jednego dnia jazdy na płynie hamulcowym też nic się nie stanie, ale lepiej zmienić później na to co właściwe.
Na marginesie... olej magury to koszt koło 30zł za małą buteleczkę, jak masz gdzieś serwis maszyn JCB to mechanik da ci za darmo. Tam w hamulcach jest taki sam płyn, tylko 10 razy tańszy:)
Chodzi o to że nie mam czasu jutro z rana, bo o 7 jade do Jacy polatać a chciałem to ogarnąć, trudno bede latał tak jak jest, dzięki zainfo, pzdr
Dzinkss, też jeździłem na LHM i na hydrauliku mineralnym. Zmień sobie na olej który jest do Magury, ten właśnie za 30 pare zeta od Motorex'a. Jest duża róźnica, myślałem że to nie ma znaczenia ale na Motorex'e sprzęgło chodzi dużo lżej. Nie ma porównania, niebo a ziemia. Innym też to polecam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Sprzeglo-czy można użyć płynu hamulcowego?
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 80 zapytań