1

Temat: problem z dyfuzorem husqvarna sm 125

witam
2 dni temu załozyłem nowy dyfuzor i po jedzie zuwazyłem ze wkół niego wycieka nie przpalony olej z czym to moze byc związane ??

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

2

Odp: problem z dyfuzorem husqvarna sm 125

Może za dużo oleju w mieszance

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

3

Sprawdź czy masz oringi na wydechu w miejscu gdzie wchodzi w cyl.

KXF 250 '14

4

nowłasnie patrzyłem na stary wyydech i został na starym dyfuzorze

5

chyba wszystkie husqvarny rzygają ;c

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

6

Jak rzyga to albo brak oringów albo nie odkręcacie i wtedy nie ma sensu lać tyle oleju. U mnie w 250 nic nie rzyga przy mieszance 1:40. Wszystko ładnie przepala.

7

juz jest wszystko ok załozyłem nową uszcelke na dyfuzor i nic nie cieknie stara juz sie wyrobiła i byłą spękana.

8

No ja leje 1:50 i z końcówki tłumika to mi leci. Całe narzygane. A praktycznie cały czas teren jest więc delikatnie nie ma.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.

9

no ja tez mam taką mieszanke bo dozownik leje ale chyba go wyżuce bo 1 l starcza mi na 500km

10

no to na własnej mieszance wiele więcej nie otrzymasz :)