Odp: [K] KTM smc 690
tabul napisał/a:jak mnie subek od kompunistow nazwal i sie bronilem to ban qrwa, a tu przyzwolenie na oszustwa ??
Żyłka ci kiedyś przez to pęknie :))
wiem, czasem przesadnie biorę do siebie, ale wypadek jako bezwypadek ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] KTM smc 690
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tabul napisał/a:jak mnie subek od kompunistow nazwal i sie bronilem to ban qrwa, a tu przyzwolenie na oszustwa ??
Żyłka ci kiedyś przez to pęknie :))
wiem, czasem przesadnie biorę do siebie, ale wypadek jako bezwypadek ??
Będę mieć 690 SMC 2010 rok za ok 2 tyg.
[url=http://www.MotoOSW.otomoto.pl]www.MotoOSW.otomoto.pl[/url] - można obserwować,
U nas są same bezwypadkowe perełki ;) Z motorami jest tak samo jak z samochodami. Na TVN turbo było tyle materiałów z autami (nówkami sztukami), które były malowane, sklejane itd... TO JEST POLSKA ! Btw Koso powinien do ogłoszenia dołączyć fotkę jak smc było po strzale. Z 2 strony to widzę was jak piszecie w ogłoszeniu, że moto miało lagi pod silnikiem, wstawiacie fotki itd... I który z was nie chciałby zarobić? :)
Moim zdaniem sprzęt Koso jest wporzo jeśli jest prosty. Dobra cena, zajebisty stan a wy jeszcze narzekacie.
Moim zdaniem sprzęt Koso jest wporzo jeśli jest prosty. Dobra cena, zajebisty stan a wy jeszcze narzekacie.
I o to mi właśnie chodzi
Ale pierdolicie farmazony...
Koso z wypowiedzi na forum wydaje się być ok, ale co do moto płakał najwięcej jak to ludzie kłamią ;-)
Chłopaki, moto może być po dzwonie, może być idealnie naprawione, może być lepsze od nowego, ale błagam nie pieprzcie ,że pisanie w ogłoszeniu BEZWYPADKOWY jest czymś ok...k***a w każdym cywilizowanym kraju jest to karalne.
Sprzedałem mnóstwo samochodów i motocykli, naprawiałem różne miny, ale nie można pisać o czymś co było jebnięte ,że jest bezwypadkowe, tym bardziej wrzucając to na forum.
Nie bądźcie hipokrytami !!!
Nawet właściciel poprzedni opisał jako "uszkodzona rama".
Koso, szczerze życzę powodzenia w sprzedaży ,ale dobra rada, chyba sensowniej byłoby napisać "motocykl kupiłem uszkodzony, ale ponieważ jestem pedantem naprawiony został perfekcyjnie" (jeżeli tak jest), nawet lepiej będzie to wyglądało w środowisku.
A co do piszących o Jego "taty pieniądzach", ch*j komu do tego kto, co i skąd ma... Ma ojca z kasą? Ma lepiej niż ten co się o to sadzi...Zawiść? Jakie to polskie...
Subek, co ludzi wyzywasz, bo jestem nie w temacie? ;-)
Za karę w przyszły weekend zabiorę Cię na bagna , hehe...
Żółwik już nie pamiętam o co poszło ale bagna mi pasują :)
A Koso powinien dostać wpierdol od ojca na dupę za kłamanie i tyle, dorośnie to może zmądrzeje :)
Panowie, Koso/sprzedający może mówić prawdę... Moto może być bez wypadkowe... ale za to po kolizyjne :D
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Wypadki_komunikacyjne[/url]
I to jest najlepsze, później w sądzie można się bronić w ten sposób. Dużo jest jeszcze ludzi dla których szlif to też nie jest wypadek. Dla mnie bezwypadkowe to takie które nigdy nie leżało a że takich praktycznie nie ma to takich nawet nie szukam.
Dla mnie bezwypadkowe to takie które nigdy nie leżało
no cóż to okazuje się że nie ma bezwypadkowych motocykli supermoto...
co innego jest przewrócić się na bok, co innego zmienić geometrię motocykla krzywiąc np lagi i coś tam jeszcze, tak samo co innego w aucie rozwalić błotnik, lampę zderzak, a co innego mieć wspawaną ćwiartkę.
Toteż dlatego napisałem następne zdanie
a że takich praktycznie nie ma to takich nawet nie szukam.
Popieram zdanie Żółwika, i kończmy już temat moto od Koso, jak ktoś chce to niech kupuje, ja nie zamierzam.
BarteQ PW
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] KTM smc 690
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 82 zapytań