Temat: [K] KTM smc 690
Jak w temacie, szukam smc 690, może ktoś zdecyduje się sprzedać. Budżet max 25k.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] KTM smc 690
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, szukam smc 690, może ktoś zdecyduje się sprzedać. Budżet max 25k.
Koso sprzedaje.
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-690-smc-r-supermoto-2012-ideal-M3700903.html[/url]
BEZWYPADKOWY ?!
no bez jaj.
Z Jajami :D Ale Koso nic o tym nie pisze :)
Koso sprzęt mnie w ogóle nie interesuje, nie interesuje mnie żaden który był w ramę czy tam lagi bity... A o bajkopisarstwie samego Koso to już w ogóle się nie wypowiadam, bo szkoda słów...
Wpadło mi w oczy ostatnio to ogłoszenie:
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-690-smc-M3638148.html[/url]
nic nie wiem na temat tego egzemplarza, również nic na forum nie udało mi się znaleźć bo wyszukiwarka pokazuje kompletne bzdury, ale może warto zadzwonić i spytać co i jak.
Dzięki, widziałem już go na aukcji, sprzęt na zdjęciach "szału nie robi" pomimo kilku fajnych gratów jakie posiada, nie skreślam go, ale nie palę się z zakupem i szukam czegoś co na prawdę mi wpadnie w oko. Wiem, że na naszym rynku ciężko z smc, ale pamiętam, jakoś miesiąc temu gdzieś spod Szczecina na sprzedaż był na prawdę piękny egzemplarz smc 690 również z akrapem, od pierwszego właściciela, co prawda starszy bo z 2008r. ale z niższym przebiegiem i paroma dodatkami z powerpartsa prezentował się na prawdę znakomicie, tylko ja wtedy jeszcze nie byłem zdecydowany do końca czy smc to jest to czego chcę i teraz trochę żałuję, ale mam nadzieję, że jeszcze pojawi się coś ciekawego to teraz nie będę tyle zwlekał. Dzięki za link Prelude, jak ktoś zobaczy coś ciekawego to niech daje znać ;)
Nie ma sprawy - powodzenia!
Koso sprzedaje.
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-690-smc-r-supermoto-2012-ideal-M3700903.html[/url]
BEZWYPADKOWY ?!
no bez jaj.
Dajcie już spokój z tym Kosa sprzętem, może i chłopak sie trochę nadział ale nie próbuje wciskać nikomu kitu na siłe.
Jeśli uważasz, że pisanie w ogłoszeniu 'bezwypadkowy' nie jest wciskaniem kitu...
Jak dla mnie to on chcę jeszcze na tym zarobić.
Jeśli uważasz, że pisanie w ogłoszeniu 'bezwypadkowy' nie jest wciskaniem kitu...
Jak dla mnie to on chcę jeszcze na tym zarobić.
Byłeś, oglądałeś, mierzyłeś sprzeta? rozwalone lagi i przednia felga na zdjeciu to nie eliminacja. Wszyscy madrzy ale na peknieta rame wszyscy chórem, spawaj i lataj będzie gitara.
No nie, chyba żyjemy w innej czasoprzestrzeni.
Umiesz czytać? motocykl bezwypadkowy to taki, który nie ma uszkodzonego zawieszenia w postaci lag dogiętych do silnika i zmasakrowanej przedniej felgi. Nikt Ci nie broni kupić motocykla uszkodzonego, ale pisanie podczas sprzedaży, że to jest bezwypadek to jawne robienie kogoś w ch..ja.
No nie, chyba żyjemy w innej czasoprzestrzeni.
Umiesz czytać? motocykl bezwypadkowy to taki, który nie ma uszkodzonego zawieszenia w postaci lag dogiętych do silnika i zmasakrowanej przedniej felgi. Nikt Ci nie broni kupić motocykla uszkodzonego, ale pisanie podczas sprzedaży, że to jest bezwypadek to jawne robienie kogoś w ch..ja.
+1
Raczek napisał/a:No nie, chyba żyjemy w innej czasoprzestrzeni.
Umiesz czytać? motocykl bezwypadkowy to taki, który nie ma uszkodzonego zawieszenia w postaci lag dogiętych do silnika i zmasakrowanej przedniej felgi. Nikt Ci nie broni kupić motocykla uszkodzonego, ale pisanie podczas sprzedaży, że to jest bezwypadek to jawne robienie kogoś w ch..ja.+1
+10
generalnie jak ktoś z zemnątrz przychodzi to jakies pierdolenie o przywitalni, jakieś ę ą, ale jak ktoś jawnie w huja wali to co przyzwolenie ?? jak mnie Subek od kompunistow nazwal i sie bronilem to ban qrwa, a tu przyzwolenie na oszustwa ?? ale się zeźliłem bo nawet nie wiedziałem ze wspanialy Koso tak dlugo sprzeta wybieral ze wybral minę... a moze zrobil to specjalnie, bo okazja, bo jest wziecie na smc, to sie sprzeda i zarobi pare zloty ?
jak mnie subek od kompunistow nazwal i sie bronilem to ban qrwa, a tu przyzwolenie na oszustwa ??
Żyłka ci kiedyś przez to pęknie :))
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] KTM smc 690
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 81 zapytań