Odp: III runda. Toruń 29.06.2013
hahah wszystko się wydało ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III runda. Toruń 29.06.2013
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hahah wszystko się wydało ;)
pare fotek z piątku
[url]https://www.dropbox.com/sc/6zh0qkz64h97hr3/kgO16V1sN6#/[/url]
jak ktoś chce w wysokiej rozdzielczości to PW plz.
Zdjęcia jak zwykle są też na fanpage'u SMX :)
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.495804760499546.1073741833.300927093320648&type=1[/url]
Runda udana. Tor super przygotowany, gratulacje dla organizatora. Wszystkie wyscigi jechalo sie super poza malym incydentem w wyscigu drugim gdzie zadusilem motocykl w terenie i z pozycji 3 spadlem na ostatnia.
Ku*wa na torze byłem najwolniejszy to myślałem że chociaż na forum najszybszy, a tu Patrz już tylko drugi:) Gratulacje jak zawsze dla zwycięzców oraz podziękowania dla wszystkich zawodników i organizatora. Runda, pogoda i obiekt I klasa!!
Gratuluję wszystkim ! Szczególne gratulacje dla kolegi z C2, który jeździł czarną DRZ'tą #997. Dobrze darłeś !!
Mam nadzieję, że Bart88 żyjesz, bo zdecydowanie największego crasha zaliczyliście.
Warto było jechać przez pół Polski :)
Szczególne gratulacje dla kolegi z C2, który jeździł czarną DRZ'tą #997. Dobrze darłeś !!
A jak poszło Hermesowi?
Patrząc na to, czym jechał to świetnie ! Chciałem podejść i aż mu pogratulować, ale nie mogłem go później znaleźć. Z tego co pamiętam to odstawił CRF'ę 450 i sxf'a 350 :)
Właśnie, jakie wyniki? pisać, bo na oficjalne troche trzeba czekać
Ryba pierwszy, Paweł Leśków drugi, nie wiem kto trzeci na pudle stanął. Czapka jak zwykle bardzo widowiskowo, ale z wynikami to obstawiam 3-5 miejsce. Maniek też gdzieś w okolicach Karola.
Kto jechał bodajże w C1 na RMZ'cie #143? Zajebista, agresywna jazda.
@edit.
Kilka zdjęć ode mnie. Może później dorzucę jeszcze, bo nie chciało mi się czekać, aż wrzuci się wszystko.
[url]https://plus.google.com/photos/111206660951152347184/albums/5894999823858151089[/url]
Bylo bardzo fajnie. Szczegolne gratulacje dla Jurgena za udany debiut. Franz wracaj szybko do zdrowia.
Cienki nie przesadzaj na tylach nie jest tak zle, przeciez zawsze mozesz liczyc na moje towarzystwo;)
Kto jechał bodajże w C1 na RMZ'cie #143? Zajebista, agresywna jazda.
nie znam człowieka ale jazda była tylko agresywna a nie zajebista,
a Hermesowi poszło zajebiście nie tylko na torze, w depo też dał popis umiejętności niestety nikt nie nagrał ale kto widział już nie zapomni :)))
punk891 napisał/a:Kto jechał bodajże w C1 na RMZ'cie #143? Zajebista, agresywna jazda.
nie znam człowieka ale jazda była tylko agresywna a nie zajebista,
W sumie to masz racje, bo rezultatu nie wiadomo jak dobrego nie było z tej jazdy.
W ogóle dosyć dużo ludzi było w porównaniu do np. Koszalina, gdzie na palcach można byłoby policzyć.
Gratuluję wszystkim ! Szczególne gratulacje dla kolegi z C2, który jeździł czarną DRZ'tą #997. Dobrze darłeś !!
Mam nadzieję, że Bart88 żyjesz, bo zdecydowanie największego crasha zaliczyliście.
Warto było jechać przez pół Polski :)
Dziękuje za dobre słowo...ogólnie to różowe gatki robią robotę :-), nie wiem czy crash Barta był lepszy czy moja crazy świeca w parku maszyn ale czemu nikt nie nagr-ałłłłłłłłłłł ?!
P.S. Materka ciesze się że ci się podobało, Czapka miał nietęgą minę nie wiedział czy łapać sprzęta czy spierdalać ;-)
Było zajebiście dzięki wszystkim za miłe przyjęcie, dobre towarzystwo i wspaniałą rywalizacje...
Teren i przygotowanie toru pierwsza klasa. Jurgen dobry debiut, Franz trzymaj się.
P.S. Podziękowania dla Qnika za udostępnienie przyczepki oraz Starucha i Sajfera za namiot i towarzystwo.
Panowie, a macie jakieś onboardy? Byłem jako kibic, widziałem kilka GoPro na kaskach.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III runda. Toruń 29.06.2013
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 75 zapytań