1 Ostatnio edytowany przez Bromba (2013-06-27 06:36:46)

Temat: Skradziono BMW G650 x-moto

Dziś tj. 27-06-2013 o 2:16 rano z adresu Barei 5 w Warszawie skradziono motocykl marki BMW model G650 x-moto, rocznik 2007 kolor szaro-czerwony, wersja z USA z dużym filtrem paliwa po prawej stronie i licznikiem w milach, moto w idealnym stanie bez szlifów tylko lekkie prawie niewidoczne czarne przebarwienia na ramie po prawej stronie. Na monitoringu widać że nie łamali blokady kierownicy tylko unieśli motocykl w górę i ciągnęli go do ulicy Odkrytej (na wysokości marketu SIMPLY).
Udostępnijcie proszę - może ktoś coś widział. Numer identyfikacyjny pojazdu: WB10197017XB60025

2

Odp: Skradziono BMW G650 x-moto

Przykra sprawa... wrzuc zdjecia z charakterystycznymi elementami jesli takie posiadasz. Jak juz moto sie znajdzie zapraszam do przywitalni. Btw. widzialem ostatnio na żelaznej xmoto z oryginalnym wydechem.

motoslide.com

3

Bromba napisał/a:

Dziś tj. 27-06-2013 o 2:16 rano z adresu Barei 5 w Warszawie skradziono motocykl marki BMW model G650 x-moto, rocznik 2007 kolor szaro-czerwony, wersja z USA z dużym filtrem paliwa po prawej stronie i licznikiem w milach, moto w idealnym stanie bez szlifów tylko lekkie prawie niewidoczne czarne przebarwienia na ramie po prawej stronie. Na monitoringu widać że nie łamali blokady kierownicy tylko unieśli motocykl w górę i ciągnęli go do ulicy Odkrytej (na wysokości marketu SIMPLY).
Udostępnijcie proszę - może ktoś coś widział. Numer identyfikacyjny pojazdu: WB10197017XB60025

Nosz k***a, na moim osiedlu :(

4

Barteksm napisał/a:

Przykra sprawa... wrzuc zdjecia z charakterystycznymi elementami jesli takie posiadasz. Jak juz moto sie znajdzie zapraszam do przywitalni. Btw. widzialem ostatnio na żelaznej xmoto z oryginalnym wydechem.

Niestety nie posiadam takich zdjęc, co mogłem opisałem, z cech charakterystycznych miał jeszcze wyprowadzone gniazdo zapalniczki pod siedzeniem.

Na żelaznej to pewnie ja byłem, często tamtędy jeżdżę ...
Pozdrawiam

5

Na fb jest informacja o tej kradzieży i zdjęcie: [url]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1052515_10151712243219846_726097519_o.jpg[/url]

6

Myślałem, że jak tu wejdę to przeczytam, że moto się znalazło, a tu nadal nic. Przykra sprawa ;/

7

Dzisiaj w Baranowie koło Poznania widziałem takiego, znak szczególny wydech Akrapovic lub bardziej chyba oryginalny wydech z naklejką akrapa.
I nigdy przedtem nie widziałem tutaj takiego sprzęta.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

Bedę się rozglądał w Krakowie i okolicach, bardzo rzadki. Wyrazy współczucia, zajebista maszyna. Niech się im ręce zgniją, gnoje!

jest:  Ducati Hypermotard 796 '11
było: BMW G650 Xmoto