1

Temat: Jakie SM 125 polecacie?

Witam. Chciałbym po wakacjach zakupić jakieś moto 125 bo będę prawdopodobnie robił A1. Wpadły mi w oko SM. Trochę już poczytałem, ale Wy tutaj wiecie chyba najlepiej. Z tego co się dowiedziałem to jednym z najmocniejszych modeli jest Husqvarna sm 125. Czy to prawda? A i jeszcze jedno o co chodzi z tym blokowaniem/odblokowywaniem. Bo na A1 11KW ~15 kuca. Ktoś miał może ten egzemplarz? Prosiłbym o opinie o supermoto z jakimi mieliście styczność. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam LwG.

2

Odp: Jakie SM 125 polecacie?

Siemano,elo,z fartem; D Moto możesz zdusić do 15 kucy, a potem odblokować w tym nie ma problemu. Drugie rozwiązanie to znalezienie kogoś komu dasz w łape żeby Ci podbił 11 kW. Jaki masz fundusz na moto - numer uno. Numer duo ile jesteś w stanie dać na remont ? :D

3

Zapomniałem o funduszach ;) Naskrobałbym ok. 7-7,5 tysi. (oczywiście to na czysto już ze zdanym prawkiem). Chciałbym aby został z tysiak na ewentualne naprawy bo jak wiadomo w tych czasach to takie buble chodzą po rynku że szok.

4

Było multum tematów o 125.
Ale przechodząc do rzeczy, od Husqi mocniejszy jest jeszcze KTM EXC 125, ale za taką kasę to może udałoby się wyrwać coś jedynie na brudasach. Husqvarna faktycznie jest mocna. Z tego co się orientuje po odblokowaniu 30km. A co do rejestracji jej to nie powinno być żadnego problemu, ponieważ większość 125 ma wpisane w dowodzie 11kW właśnie z racji możliwości rejestracji na A1 ;)

5

Tak wiem jest multum tego. A jak jest z awaryjnością w huskach bo nigdy nie miałem styczności z tą marką. Remont silnika (jak pójdzie cyl to czytałem gdzieś ponad 2k, także jest to mocny strzał tym bardziej dla kogoś w moim wieku). A co do moto żeby nie wpakować się na minę to mam pytanko jedno zasadnicze dotyczące huski. Czy ta huska z aukcji [url]http://allegro.pl/husqvarna-125-supermoto-sm-wr-tuning-doinwestowana-i3302008402.html[/url] ma ori przód (w sensie błotnik i lampę) bo jakoś endurakiem to zajeżdża, a nie obracam się w tych moto także pytam.

6

Moto użytkownika ziomalqs. Pisz do niego to się coś dowiesz na jej temat :)