1

Temat: Pytanie co do wyboru moto na a2

Witam jest to  mój pierwszy  temat nie wiem czy dobre miejsce  z góry  przepraszam  i  prosze o  wyrozumiałosc
Wiec tak  chciałęm kupic  yamahe wr 450 lecz gdy  weszło  ''a2''  wszyscy gadali ze  sie nie miesci  , wiec zwątpiłem i  zacząłem  sie rozglądac  za ktm 640 lc4 ...
Ostatnio tak  wchodze na oficjalną strone yamahy  i  pisze ze wr 450  miesci  sie na a2 
[url]http://www.yamaha-motor.eu/pl/news/index.aspx?id=527970[/url]

Nie  wiem juz sam co  myslec , POMOCY  :D

2

Odp: Pytanie co do wyboru moto na a2

Jak kupisz nową z salonu, którą ci zdławią do wymagań A2 to może sie i miescić ...
W każdym innym przypadku jeżeli nie ma cyrków z danymi w dowodzie w 100% nie spełnia wymagań.

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

3

Jak już mówimy o A2 to może by jakiś spec zrobiłby listę SM łapiących się na A2? :)

Husqvarna SM 125S - drwal

4

szukaj użytkownika plaster220. Ma kata exc 530, czy 525 po remoncie na oryginalnych częściach i zarejestrowany na A2

rmz 250
gas gas txt 250

5

nigga napisał/a:

Jak już mówimy o A2 to może by jakiś spec zrobiłby listę SM łapiących się na A2? :)

Nie da się określić jednoznacznie jaki model łapie się na A2. Są egzemplarze (najczęściej te sprowadzane), które  mają różne rzeczy w dowodzie 50 konna maszyna może mieć wbite 10kV :) Więc warto szukać.

6

Łapie się KTM LC4  625 :) Ja też miałem taki problem i dlatego przygarnąłem pod swe skrzydła taki oto motocykl .

Kupie moto :)

7

Powiem c ja wiem w tymtemacie odnosnie mojego ktm ktory lapie siena A2.
Moj ktm byl zdlawiony inna iglica podczas sprzedazy i wtedy mial wszystko wbite w dowod (aktualnie lapie sie na A2) po wyjechaniu z salonu zostala zmieniana iglica i ktm juz byl w pelnej mocy. Dlatego mam w dowodzie dane ktore lapiasie na A2

8

A jeśli moto wcześniej mialo wbite te <35kW to można je jakoś obniżyć? Generalnie napaliłem się na XR650R i nie wiem czy sobie na niej wcześniej pośmigam...

Husqvarna SM 125S - drwal