1

Temat: husqvarna te 450 2008 gasnie po rozgrzaniu

Witam

Tak jak w temacie huska na zimno pali od strzała i równo pracuje. Wsiądę przejadę kilometr i jak odkrece manetke do końca to od połowy obrotomierze zatrzyna strzelać z wydechu, szarpać i sie dławic aż w końcu padnie i nie da rady jej odpalić. Jak ostygnie to znowu pali od strzała. Wymieniłem filtr paliwa, przedmuchałem przewody paliwowe kompresorem element w którym znajduje sie wtryskiwacz wyczyściłem nitrem i kompresorem. na świec zminiejszyłem troche przerwe. nadal to samo;/ dodam ze silnik dwa miechy temu był rozebrany wymieniona została korba wraz z tłokiem i rozrządem i zostało zrobionych jeszcze kilka innych rzeczy. wszystko robił pan demczuk wiec myśle ze raczej w silniku wszystko jest ok. tym bardziej ze przelatałem troche przez te dwa miechy i nie było żadnych problemów. zapomniałem dodać ze jakis czas temu rozpadł sie aku i jest wstawiony nowy. Bede wdzieczny za kazdą sugestie gdzie może być problem i co jeszcze sprawdzić. pzdr;/

2 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-06-12 19:17:58)

Odp: husqvarna te 450 2008 gasnie po rozgrzaniu

Zadzwon do Michala i zglos problem. Tym bardziej ze ostatnio robil silnik.
Moja gasla jak nie byla odblokowana, teraz jest okej.

***427***

3

Odp: husqvarna te 450 2008 gasnie po rozgrzaniu

problem rozwiazany.  Zanikała istra na swiecy. przyczyna bylo zwarcie w przewodach.pzdroz