1

Temat: Motocykliści w potrzebie

[url]https://www.facebook.com/pages/Moto-Xpress-Tour/264701376911183?ref=stream&hc_location=stream[/url]

2

Odp: Motocykliści w potrzebie

wooow jaki odzew...

3

Jak to Twoi znajomi to im wyślij

4

Na świecie są ludzie w takich potrzebach, że chętnie by się zamienili z tymi motocyklistami..

SMCR AKR

5

Jakby Wam chcieli zezłomować wasze maszyny to ciekawe co byście robili?

6

Skoro wybierają się na taką wyprawę to muszą mieć jakieś środki na nieprzewidziane wydatki, nie wszystko się przewidzi.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7

ja bym się najpierw dowiedział o koszty, a jakby coś nie wypaliło to poprosiłbym znajomych o pożyczkę

8

Tylko pożyczkę trzeba oddać a taką zbiórkę nie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

9

ciekawe co na to US i jak oni chcą kontynuować podróż skoro nie mają kasy?

10

Materka napisał/a:

ciekawe co na to US i jak oni chcą kontynuować podróż skoro nie mają kasy?

poczytaj trochę o tej wyprawie to może zrozumiesz, a nie pochopnie wyciągasz wnioski...

11 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2013-06-13 15:29:13)

ja bym sie wstydzil zaimprowizowac taka akcje. chlopaki zwiedzaja swiat na 2 kolkach pija piwko, ogolnie fun na calego i nagle zonk. to nie powod do żebrania jak rumunki z tobolkiem. to tak jakbym poprosil o sciepe na moto dla mnie - powód nie moge uzbierac,uwazam ze mozna sie bawic ale za swoje. co innego jakby ktos stracil zdrowie lub mial wypadek ale zabawa????poza tym na taka podroz moga sobie pozwolic ludzie z zapleczem finansowym i to nie malym.wiec nie wiem po co bic piane

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

12

koszulki nie schodzily to trzeba bylo jakas akcje zorganizowac ;d

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22925514

13

pedrosa73 napisał/a:

ja bym sie wstydzil zaimprowizowac taka akcje. chlopaki zwiedzaja swiat na 2 kolkach pija piwko, ogolnie fun na calego i nagle zonk. to nie powod do żebrania jak rumunki z tobolkiem. to tak jakbym poprosil o sciepe na moto dla mnie - powód nie moge uzbierac,uwazam ze mozna sie bawic ale za swoje. co innego jakby ktos stracil zdrowie lub mial wypadek ale zabawa????poza tym na taka podroz moga sobie pozwolic ludzie z zapleczem finansowym i to nie malym.wiec nie wiem po co bic piane

+1

Zgadzam sie z kolegą co do słowa.

Dr.Bigos 0,7

Częstochowa okolice pisac !

14 Ostatnio edytowany przez tabul (2013-06-13 17:44:22)

nie znam ich i nie mam nic z tego że dałem tu linka, po prostu zdarzają się w tym kraju jeszcze życzliwi ludzie, jak widać po ich wpisach, którzy nie tylko potrafią bić pianę ale też czasem pomóc komuś w potrzebie, a to że są inni bardziej potrzebujący to też wiem i nie raz nawet pisałem o tym. Pozdrawiam  ;)

15

[url]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_7Fi6AovFhY#at=126[/url]

i co można ??

szkoda tylko że nie na tym forum...