Odp: ktm 690 smc r
Tadzik mnie wyprzedził :D Też mnie to rozbawiło ...
Panowie, do 20 000 da radę kupić sensownego SMC? Rozumiem, że SMC R jest bez podnóżków pasażera?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm 690 smc r
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, do 20 000 da radę kupić sensownego SMC? Rozumiem, że SMC R jest bez podnóżków pasażera?
Ciężko będziesz miał, musisz zesnajpić :D
w Niemczech na mobile jest za 8199
[url]http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-690-smc-r-akrapovic-perleberg/179774229.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=4&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=690+smc&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT[/url]
i ma full dodatków a odległość 500 od Wrocka
co sądzicie
alowy według załączonych fotografii motocykl ma samą końcówkę Akrapa, środkową i końcową karbonową osłonę kolektora (nie wygląda na produkt Akrapovic) - czyli nogę i tak usmażysz w korku bo nie ma przedniej najważniejszej osłony, poza tym kierunki LED i plastikową osłonę silnika - z całym szacunkiem ale nie do końca jestem przekonany o full dodatkach. A przy dzisiejszym kursie (4,32) cena 35420,- nie jest jakąś okazją.
Oczywiście nie chcę nikogo na siłę przekonywać do mojego motocykla, być może zdjęcia które planuję na przyszły tydzień przekonają potencjalnych zainteresowanych, póki co nie jestem w stanie wsiąść jeszcze na motocykl by pojawić się na sesji.
Tak czy inaczej życzę powodzenia w poszukiwaniu maszyny. (Absolutnie nie piszę tego złośliwie)
jasna sprawa ja wogole nie mam uwag kazdy ma swoje teorie i zdaonie. fakt moze nie wychodzi to okazja ten link co dalem ale oni tam raczej nie kupuja podrob akrapowicza bo u nich wszystko musi miec tuv takze mysle ze ten jest oryginalny.
dzieki za wszystkie opinie i uwagi bo to pomaga .prelude a co sadzisz o tez uzywce z olsztyna tez to jakos tanio nie wychodzi albo ja zle mysle . za ile przy dobrych wiatrach mozna kupic nowego za 36 da rade ponegocjowac?
pozdr
oni tam raczej nie kupują podrób Akrapovicza bo u nich wszystko musi mieć tuv
Ja pisałem o karbonowych osłonach kolektora (które na przykład w moim przypadku są produktem sygnowanym Akrapovic, co wcale nie oznacza że w czymś są lepsze od innych) , natomiast slip on w tym motocyklu jest oryginalnym produktem Aprapovic'a. Według mojej opinii spokojnie można kupić nowego golasa za 36000,- PLN, jesli chcesz mogę dowiedzieć się w Profi jaką mogą mi dać cenę za nówkę.
Pozdrowienia!
Edit: Nowy SMC-R z 2013 roku jesteś w stanie kupić w cenie 36500,- PLN
Panowie, do 20 000 da radę kupić sensownego SMC?
Na aukcjach i ogłoszeniach na dzień dzisiejszy nie widziałem nic sensownego. Jednak jest prawdopodobne kupienie SMC 690 z roczników 2008 i 2009 w tej kwocie.
Rozumiem, że SMC R jest bez podnóżków pasażera?
To wszystko zależy od tego czy właściciel życzył sobie założyć podnóżki czy nie, tyczy się to zarówno modelu SMC jak i SMC R. Kupując te modele podnóżki i uchwyty pasażera w standardzie były w pudle.
Alowy w Ktm Rally jest z 2012 z 10km przebiegu za wyjściowo 35k z pełnym Akrapem, ale nosi lekkie ślady
Będziesz pierwszym właścicielem, bo nie był rejestrowany
alowy masz PW
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm 690 smc r
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 77 zapytań