Temat: Plastiki do Husaberga Fs 650
Jak w temacie, poszukuje boczków na chłodnice do Husaberga fs 650 z 2004 roku, wie ktos moze gdzie takie zdobyc? bo w serwisach nie maja :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Plastiki do Husaberga Fs 650
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, poszukuje boczków na chłodnice do Husaberga fs 650 z 2004 roku, wie ktos moze gdzie takie zdobyc? bo w serwisach nie maja :(
auner ma
jakis namiar, cos? bo nie kumam kto to, co to? Z góry dzieki :)
[url]http://lmgtfy.com/?q=auner[/url]
Dealer Husaberga w Bielsku ;]
Nie mają dzwoniłem dzis. Co to za złom z tego Husaberga ze nawet podstawowych czesci nie mają w serwisie< SZOK!!! to do Hinczyka można kupić nawet! jestem w szoku!!! To mój pierszy i ostatni Husaberg, tragedia jakas nie motocykl! od dwóch miesiecy szukam boczków w PL i nikt czegoś takiego nie ma... ani używek i nawet w serwisie robia duze oczy jak pytam o nowe... Ps. trudno bedzie wystawiony bez , niech nowy nabywca sie martwi gdzie to kupić, chyba łatwiej by było ukraść, pytanie tylko z kad, naprawde juz mnie wnerwia ten motocykl...
witam
tak wiem ze nawet dealer nie ma owych plastikow, ale moge je sciagnac z czech lub usa.
zadzwon 721390916
pozdrawiam Radek
kolega po polsce szukal bagaznika do modelu z przed 4 lat (jak dzwonil). wszyscy po cichu usmiechali sie i rozkladali bezradnie rece. wszyscko jest do nowych a akcesoryjnych czesci do starszych modeli problem.
Tu masz np:
[url]http://www.schleenbecker-moto.eu/en/Tankspoiler+Husaberg+yellow+00-05,i68.htm[/url]
Dzieki, ale jak to kupic, sprowadzic, zamówic? Nie jestem w tym temacie dobry :(
Dzieki, ale jak to kupic, sprowadzic, zamówic? Nie jestem w tym temacie dobry :(
wybierasz którą stronę chcesz kupić, wrzucasz do koszyka, wybierasz państwo żeby naliczyli shipping i płacisz paypalem jak z ebaya np.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Plastiki do Husaberga Fs 650
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 79 zapytań