16

Odp: prosze o wasze opinie

Helo kity to typowy wyczyn. 510 to takie pół na pół  rama wyczyna  + rozprężony silnik  610 to normalne moto tyle że lagi dłuższe i singiel. Będę jutro na bemowie a co do podjechania to trochę nie mam czasu w tym tygodniu bo mnie w robocie trochę przycisnęło i muszę w tym tygodniu temat ogarnąć

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

17

Ok dzięki i powodzenia

18

751abb napisał/a:

Znam gościa co nażekał że apka za mocna i nie idzie ogarnąć tego. Co do części to w huśce jest już b.spoko. Mail do olsztyna tydzień z małym plusem i masz co chcesz. Z apką to nie wiem. Pamiętaj tylko że 610 to raczej jak ktm SMC 160 kg i raczej na safalt ale ten egzęplaż to akurat zacny jest. 510 stan silnika zagadka resztę idzie sprawdzić. Pisałeś że chcesz bardziej na tor. Właśnie 510 jest bardziej na tor niż na ulce (około 120 kg)  choć ja śmigam co dzień i jak na razie tragedii jakiejś nie ma. Remont : Korba 800 pln tłok 650 pln uszczelki kpl 500 pln tydzień dwa i po remoncie.
PZDR

zapomniałeś dodać, że tytanowe zawory kosztują 1,6 tys za kmpl ;D

***427***

19

Wiadomo koszta musZą być tylko żeby nie od razu po kupnie no to lipa.Z reguły nikt nie sprzedaje dobrego sprzętu tak to już jakoś u nas jest.

20

Jak ogarniesz się na sprzęcie to na torze będą wyniki niezależnie od tego na czym jeździsz. Na początku istotne jest wyczucie sprzętu i przede wszystkim technika.
Ja mam 510tkę, a z racji tego, że nie ogarniam to i tak nie wykorzystuje jej możliwości. Trzeba jeździć, trenować a wszystko przyjdzie z czasem. Jak kupisz wydmuchaną np. 690tkę to będzie Ci żal ją upalać, rysować etc. Radziłbym oscylować w granicach 12-16tys, bo w takich pieniądzach znajdziesz coś zadbanego (oczywiście nie mówię o okazjach). Jak chcesz coś na tor to radziłbym z antyhoppingiem, bo wg mnie się przydaje.
Życzę Ci cierpliwości i przede wszystkim chłodnego osądu przy oględzinach.

***427***

21

Dzieki za opinie chodz na razie sie zesralo. Dostalem odmowe kasy bo gdzies mi sie zawieruszyla jedna faktura-rata i mam 30dni opoznienia tz mialem bo od razu uregulowalem.Tak wiec 3 miechy wyjebane bo musze usunac bik. Szkoda bo sie odnowila mi zajawka do SM.Wiec po sezonie bede dopiero mogl cos ogarnac.Tak czy siak podjade pewnie ktoregos pieknego na bemowo zobaczyc jak o wyglada a i moze na radomiu sie kiedys spotkamy bo latamy czasem z z100.fora.pl Jak cos to mam rejestracje W0 ANUH niebieski zet1000 na Full Acrap carbon. Jeszcze raz dzieki za pomoc - opinie troche mi to dalo do myslenia w co celowac.

22

No i Anuh te twoje  zajebiste malowanie zeta niebieski mat :D  dobrze mówię???

Motocykl jest jak kobieta. Chwila nieuwagi i lądujesz w rowie ;)

23

Dobrze,widzieliśmy się gdzieś?

24

Ja miałbym dla Ciebie fajny kompromis - nie aż tak wysilone jak Hello Kitty, zarejestrowane, a dużo zwrotniejsze i poręczniejesze jak SM610 - Husqe TE450
Jest kilku użytkowników na forum huseq i jakoś wbrew obiegowej opinii nie narzekają :)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

25

Tadzik dzięki ale jak na razie muszę poczekać pisałem wyżej czemu

26

Anuh-Z1000 napisał/a:

Tadzik dzięki ale jak na razie muszę poczekać pisałem wyżej czemu

luz - pisałem teoretycznie, bo czytałem posta wyżej :)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

27

Anuh-Z1000 napisał/a:

Dobrze,widzieliśmy się gdzieś?

To ja Flaming z Z1000.fora.pl :)

Motocykl jest jak kobieta. Chwila nieuwagi i lądujesz w rowie ;)