Odp: Mariener - okulary przeciwsłoneczne - zakup grupowy?
Kurde, czemu ja się spóźniłem? :( Jakby była druga tura zamawiania, proszę o mnie pamiętać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Mariener - okulary przeciwsłoneczne - zakup grupowy?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kurde, czemu ja się spóźniłem? :( Jakby była druga tura zamawiania, proszę o mnie pamiętać :D
no ślicznie to wygląda :)
ładne te gogle :)
retsiwt masz PW
Sikor, dzięki...
Matysek, jak powołasz się na mnie (Piotr) i polskie forum supermoto to może też dostaniesz jakiś rabat, ale przesylka 10 eur...
Już kilka osób narzeka że zaspało, więc może się zorganizujecie :D
Qnik, gogle i kozacki pokrowiec wyglądają przekozacko.
Ogólnie rzecz biorąc - jakościowo może i nie jest to najwyższa półka (aczkolwiek się nie znam), ale nie ma co narzekać, jest fajnie :)
kiedy jakiś trening albo duży terror, żebym Warszawiakom te bryle dostarczył ?:D
aha, no i przekazuję pozdrowienia dla Was od Marienera:)
Jakby się okazało że komuś nie leżą to chętnie odkupię.. :)
Jakby się okazało że komuś nie leżą to chętnie odkupię.. :)
x2 :f
ja też jestem chętny jak coś. Może zrobimy drugie zamówienie?
ja też jestem chętny jak coś. Może zrobimy drugie zamówienie?
jestem za. Myślę, że sporo osób by się zdecydowało
Paczki dla ludzików nie z Wawy przygotowane - dawno nie napisałem tak duzo tekstu odręcznie jednego dnia... Na poczcie będę jutro po południu / wieczorem. :)
Ponawiam pytanie, kiedy chcecie zorganizować masowe spotkanie w Wawie na odbiór osobisty? :D
Niech wpierw pierwsze szczęśliwie zejdzie :]
Jeśli moge zabrać głos w dyskusji to mi np pasuje jakikolwiek dzień wieczorem/ po południu (po pracy) w sumie gdziekolwiek....a jeśli tak nie to sobie moge podjechac...dokładnie tak samo ;-)
Ponawiam pytanie, kiedy chcecie zorganizować masowe spotkanie w Wawie na odbiór osobisty? :D
Sorki za offa twister chilarków nie zamawiałem ale jak Warszawiacy którzy zamawiali wpadną na [url]http://forum.supermoto.pl/topic22516-warszawski-browar-07062013-p11.html[/url] to możesz zabrać :-)))
Jednak niech sami się określą zainteresowani
Maciaz napisał/a:ja też jestem chętny jak coś. Może zrobimy drugie zamówienie?
jestem za. Myślę, że sporo osób by się zdecydowało
też się podpisuję pod tym
@retsiwt
A mozna CIe jakos lapac w Warszawie? Ja z pracy daleko w Twoje rejony nie mam, wiec tak bedzie najlatwiej. Chyba ze nie chcesz tak indywidualnie sie bujac z kazdym, to zorganizujcie wielkie spotkanie tylko jak zrobic by kazdemu pasowalo XD
Ja się dostosuję, mogę podjechać sam a mogę poczekać na jakąś ustawkę
Paczki dla ludzików nie z Wawy przygotowane - dawno nie napisałem tak duzo tekstu odręcznie jednego dnia... Na poczcie będę jutro po południu / wieczorem. :)Ponawiam pytanie, kiedy chcecie zorganizować masowe spotkanie w Wawie na odbiór osobisty? :D
JAk bys zdąrzył do 16,30 to jeszcze dzis by wyszły
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Mariener - okulary przeciwsłoneczne - zakup grupowy?
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 82 zapytań