Odp: TARNÓW Aprilia SXV 4.5
Ale ta Aprilia kłuje w oko:) jest piękna :)
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » TARNÓW Aprilia SXV 4.5
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale ta Aprilia kłuje w oko:) jest piękna :)
jedyny sposób - na pych :D
ten model ma problemy z odpalaniem na zimno i ludzie często zakatują rozrusznik na śmierć ;)
co dzisiaj sam uczyniłem i jestem zły w @#%^&# :(
sorki że temat zaśmiecam, ale nie mam gdzie się wyżalić :P
Pierun napisał/a:jedyny sposób - na pych :D
ten model ma problemy z odpalaniem na zimno i ludzie często zakatują rozrusznik na śmierć ;)co dzisiaj sam uczyniłem i jestem zły w @#%^&# :(
sorki że temat zaśmiecam, ale nie mam gdzie się wyżalić :P
Rzeczywiście ciężko palą na zimno i nic im nie pomaga, wymieniłem świece filtr powietrza i to samo, zanim odpali troszkę trzeba go pokręcić, a alternatywy nie ma, kick startera brak.
Pierun to masz problema :(
cos sie wymysli ;) ale patrz co znalazlem na zagranicznym forum:
[url]http://www.service.piaggio.com/public/com_service_/comuAprilia/Branch/gb/012-2009.pdf[/url]
podobno w UK wysylaja pismo do wszystkich wlascicieli 06-07r rxv/sxv i serwis za darmo montuje takie "automatyczne ssanie" + wgranie nowego oprogramowania do komputera... podobno pomaga
tylko w naszym kraju mozna pewnie zapomniec o takiej akcji :/
Raczej akcje serwisowe w Polsce są niezauważane przez dealerów. Napiszcie do importera albo przedstawiciela na nasz region maila. To zazwyczaj pomaga. Jeśli nie to może w NRD coś załatwicie?
Jesli motongo jest oki, to ciesze ze sie pomylilem w stosunku co do niego ;)
Powiem ze gdyby nie inne wydatki to stalalby ta lalunia u mnie w garazu ;)
Jest sliczna!!!!! PKP!!!
Witam widze ze rozpatrzacie aprilie sxv 450 :P z tarnowa byla to moja rxv ktora przerobilem na SXV hehe koles ja kupil odemnie jakos w kwietniu rok temu! z zajechanym silnikiem tzn jeden cylnder(tuleja) oraz tlok ulegl uszkodzeniu poprostu sie zatarl rozrusznik olej wylecial z kazdej mozliwej szczeliny! i silnik sie rozlecial rozrusznik juz takze byl drugi w tym motorze! :P
sprzedalem ja z uszkodzonym silnikiem on sobie ja wyremontowal ale i tak cos malo cenil:D
jakis czas temu takze mialem sx ale to juz byla org wersja nie sxv 450 przy przebiegu 3 tys km brala olej tak ze szok! motorek fajnie zapieryla 183km/h na 5 biegu wiecej nie posiada:P i to juz jest odciecie!
A problem z odpalanie na zimno wystarczy sobie podkrecic linke od zoltego przycisku niby ssania:P choc w takim silniku z wtryskiami juz powinno byc automatyczne ssanie ! a nie uchalanie przepustnic<lol> motorek jest fajny ale strasznie awaryjny i czesci sa cholernie drogie!! mialem dwa razy ten motor i moge cos powiedziec na ten temat olejo zerny to jest totalnie:P wpierdyla tyle oleju ze dramat:P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » TARNÓW Aprilia SXV 4.5
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 84 zapytań