Temat: TARNÓW Aprilia SXV 4.5
[url]http://www.allegro.pl/item877746583_aprilia_sxv_450_2006r_supermoto.html[/url]
czy ktoś zna to moto?
czy ma jakąś dziwną przeszłość...
proszę o pomoc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » TARNÓW Aprilia SXV 4.5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://www.allegro.pl/item877746583_aprilia_sxv_450_2006r_supermoto.html[/url]
czy ktoś zna to moto?
czy ma jakąś dziwną przeszłość...
proszę o pomoc
Nie znam motocykla ale już pojawiał sie na allegro i to za niezłą kase a jeszcze nikt go nie kupił- dziwne :/
Senso i Paolo są z Tarnowa. Wyszukaj w ich postach kontakt do nich i zadzwon niech podskacza.
Pytanie jak interpretowac slowa "uszkodzony rozrusznik"-czy to czasem nie "silnik nie pali"
jedyny sposób - na pych :D
ten model ma problemy z odpalaniem na zimno i ludzie często zakatują rozrusznik na śmierć ;)
koles chce sie ze mna zamienic na Husqvarne 1:1
Tylko że moja jest lalka TE 250 2008r kupiona w salonie 1600km, tylko pojemność nie taka do SUPERMOTO
Gosc chce za nia 14000-15000 ale napisal ze za 12000 odda, troszku malo ;)
Moze to jakis niedopalek. Widzialem w necie kilka zdjec takiej aprilki jak sie palila....
Panowie, 12tyś za sxv to mega okazja, Warto się przyjrzeć i jeśli to tylko rozrusznik to kupować bez zastanowienia!
Przyjrzałem się jej dokładniej :przedni zacisk, mała tarcz, dźwignie hamulca i sprzęgła wąska felga tył,lampa tył.Wszystko wskazuje na to że jest to rxv przerobiona na SM. :/
a ja Wam powiem, że w zeszłym tygodniu oglądałem to moto i nie budzi żadnych zastrzeżeń! Gość jest na tyle w porządku, że wyciągnął rozrusznik, rozebrał i pokazał co się stało. Do tego nie jest to ktoś z szopy...który dziś jest a jutro go nie ma. Moto można wyoglądać na wszystkie strony, silnik suchutki, jedynie co to jedna laga puszcza. Gość wygląda na uczciwego. A obok stało piękne nowiutkie dorsoduro. To tyle ode mnie. p.s. a dla ciekawskich, dlaczego nie kupiłem, skoro taka rewelacja...siła wyższa w postaci żony...i wszystko jasne. Pozdrawiam "wątpiących" może pomogłem podjąć dobrą decyzję.
a ja Wam powiem, że w zeszłym tygodniu oglądałem to moto i nie budzi żadnych zastrzeżeń! Gość jest na tyle w porządku, że wyciągnął rozrusznik, rozebrał i pokazał co się stało. Do tego nie jest to ktoś z szopy...który dziś jest a jutro go nie ma. Moto można wyoglądać na wszystkie strony, silnik suchutki, jedynie co to jedna laga puszcza. Gość wygląda na uczciwego. A obok stało piękne nowiutkie dorsoduro. To tyle ode mnie. p.s. a dla ciekawskich, dlaczego nie kupiłem, skoro taka rewelacja...siła wyższa w postaci żony...i wszystko jasne. Pozdrawiam "wątpiących" może pomogłem podjąć dobrą decyzję.
Tak jak piszesz znam gostka. Byłem tam dziś co prawda nie oglądać
ale w sklepie(Larsson). Potwierdzam twoje słowa gostek po prostu czeka na inne moto.
jeżeli czeka na inne moto to dlaczego chce się zamienić za mną na huske??? co najmniej zastanawiające...
jeżeli czeka na inne moto to dlaczego chce się zamienić za mną na huske??? co najmniej zastanawiające...
nie myśl, że jestem naganiaczem z tego tylko powodu, że jestem z Tarnowa. Powtarzam tylko jego słowa.
supermotox napisał/a:jeżeli czeka na inne moto to dlaczego chce się zamienić za mną na huske??? co najmniej zastanawiające...
nie myśl, że jestem naganiaczem z tego tylko powodu, że jestem z Tarnowa. Powtarzam tylko jego słowa.
spoko,
i tak odpuszczam temat.
może i jest to okazja ale jak dla mnie zbyt wiele niedomówień i wątpliwości.
no i mam 500km w strone :o
Sianko napisał/a:supermotox napisał/a:jeżeli czeka na inne moto to dlaczego chce się zamienić za mną na huske??? co najmniej zastanawiające...
spoko,
i tak odpuszczam temat.może i jest to okazja ale jak dla mnie zbyt wiele niedomówień i wątpliwości.
no i mam 500km w strone :o
wiem co jest byłem w Poznaniu po moto i znam tą drogę.
Co do gostka nie wygląda mi na jakiegoś KATA raczej chodzi mu o lans.
no to chyba spraw jest prosta jak dla mnie. jeśli koleś mówi że naprawa startera będzie kosztowała 500zł to niech naprawi i podniesie cenę o te 500zł. to i tak będzie okazja.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » TARNÓW Aprilia SXV 4.5
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 79 zapytań