Odp: ktm 690 smc r
Jak kurde takie zapotrzebowanie, to może i ja pogonie moją sunię ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak dobrze zapłacą to sprzedawaj xd
panowie po raz kolejny podziekuje za te informacje i jak dobrze mysle ten z dzialu ciekawe motory ebaj alegro ktory ma koso byl po dzwonku i mial krzywe kolo ten kolo 20 kola tez go pamietam pozniej naprawa i za 25 poszedl i to jest napewno ten bo brak lusterka kierunku i dekielka na tlumik.
panowie ale co do wymagan to kolega prelude chce 40kola a ja chcialem dac 30-35 nie odrazu na gleboką wode .
wiem ze moze jestem gadzeciazem ale zalezy mi na dodatkach nawet ten co teraz byl na alegro za 29tysiecy to rozmawialem z kolegą i on mowil ze nei ma sensu nie oplaca sie zaraz wydech i manele i zrobi sie kosmos cena a tami ten za 34 mial wszystko .wymienie jeszcze raz nowka na gwarancji 500km przebiegu caly akrap oslonki na wydech karbonowe kraszpady ewo kit filtr cos tam kierunki biegi odblokowane 4 i 5 wlasicciel tak pisal .
a tu znalazlem tego
[url]http://forum.supermoto.pl/topic24156-kupie-ktm-690-smc-r.html[/url]
widze ze ten barteq z tego moto osw jest tu stalym bywalcem
wiem ze moze duze wymagania ale mozna kupic za tyle.
PS,wiem ze moze nie w temacie i zbyt wybiegające w przyszlosc choc moze niedaleką na jakim paliwie jezdzi sie takim ktmem lac zwykle 95 z dobrej stacji czy 98 .prosze o info przy okazji
alowy ja we wszystkich KTM-ach które posiadałem lałem wyłącznie 98 i wyłącznie na "markowych" stacjach, te motocykle są czułe na jakość paliwa.
P.S. Odblokowuje się 2 i 3 bieg.
kolega prelude chce 40kola a ja chcialem dac 30-35 nie odrazu na gleboką wode .
Chłopie jeśli masz na sprzęt 35k to naprawdę ale z całym szacunkiem +5k nie robi ci pewnie różnicy ;-)
Odpowiedz sobie na pytanie czy szukasz okazji czy naprawdę sprawdzonego i zadbanego SMC R-a tym bardziej że lubisz gadzety...a tu masz gotowy sprzęt.
Znam Preludzińskiego wiem jak dba o sprzęt i jeśli miał bym flo to bym się nie zastanawiał...
a może to jakiś pic z tym kupowaniem? 35k na moto a składnia z dupy. czytasz,czytasz i musisz sobie tłumaczyć :)
teraz byl na alegro za 29tysiecy z przebiegiem 954km niby przewrocony bo przeciez nikt do polski calego motoru z niemiec nie przywiezie za taka cene ale juz go nie ma wiec poszedl.y
ta sztuka leci juz do mnie :)
Tak patrze to troche z sxva jest zapozyczone to ze rama nie oplata silnika.dlatego kozacko to wyglada:)
alowy napisał/a:teraz byl na alegro za 29tysiecy z przebiegiem 954km niby przewrocony bo przeciez nikt do polski calego motoru z niemiec nie przywiezie za taka cene ale juz go nie ma wiec poszedl.y
no o tej pisalem wczesniej sprzedaje ją barteq z tego forum nie znam go ale w dziale kupie dal link z tego ogloszenia.
przez telefon mowil ze tam wiecej jest uszkodzone ze on wymienil blotnik kierunkowskaz i mocowanie lusterka czy tam luserko .
cene przez telefon 28900 rzucił ale stwierdzilem ze odpuszcze zwazywszy ze zero dodatkow oprocz tego mocowania na rejestracje wydech seria a to zaraz 2000 kola plus oplaty rejestracja z 600zl wyjdzie .a tam nie tylko te ryski na tyle byly i pewnie wiecej by sie znalazło. a ty ile zaplaciles jesli mozesz napisac ?
pozdr
Black-Jack napisał/a:alowy napisał/a:teraz byl na alegro za 29tysiecy z przebiegiem 954km niby przewrocony bo przeciez nikt do polski calego motoru z niemiec nie przywiezie za taka cene ale juz go nie ma wiec poszedl.y
no o tej pisalem wczesniej sprzedaje ją barteq z tego forum nie znam go ale w dziale kupie dal link z tego ogloszenia.
przez telefon mowil ze tam wiecej jest uszkodzone ze on wymienil blotnik kierunkowskaz i mocowanie lusterka czy tam luserko .
cene przez telefon 28900 rzucił ale stwierdzilem ze odpuszcze zwazywszy ze zero dodatkow oprocz tego mocowania na rejestracje wydech seria a to zaraz 2000 kola plus oplaty rejestracja z 600zl wyjdzie .a tam nie tylko te ryski na tyle byly i pewnie wiecej by sie znalazło. a ty ile zaplaciles jesli mozesz napisac ?
pozdr
dał dobra cene , a co do dodatkow to wole sam z tym działac niz kupic gotowca bo chociaz bede czul ze cos od siebie dodalem a nie siadam na "czyims" moto ;) co do uszkodzen to tylko i wylacznie ucierpialy plastiki wiec to co akurat jest o polowe tansze niz wydech i dla mnie ma mniejsze znaczenie bo i tak okleine planuje pod siebie ;)
dodatki do SMC-R tanie nie sa wiec trzeba sie z tym pogodzic ze albo zaplacisz 40 kola i dasz za zajebisty sprzet PRELUDE (ja sam bym chcial zeby za pare miesiecy moj tak wygladal) , albo kupisz golasa i dodatkami dojdziesz do tej kwoty . napisalem Ci na pw
no mega deficyt na te ktmy nie ma nic . za tego mi powiedzieli 32000 + wysylka 370zl kurier i ma narazie 540 km i jakąs ryse od wsiadania
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-690-smc-r-2013-1000-km-M3666496.html[/url]
warto bo mi sie wydaje ze nie bo golutki jest zero dodatkow.
w niemczech na mobile jest za 8199
[url]http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-690-smc-r-akrapovic-perleberg/179774229.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=4&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=690+smc&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT[/url]
i ma full dodatkow a odleglosc 500 od wrocka
co sadzicie
narzekasz gorzej niż baba w sklepie, rozumiem że 35k to nie mało, ale masz za 32k moto z 2013r ze śmiesznym przebiegiem.
dzieki za dobre slowo moze i narzekam jest demokracja i my polacy tak mamy dlatego podpytuje was no bo gdyby moto kosztowalo 50kola a ja bym narzekal ze za 33 kola ma ryske no to wtedy masz racje ale nowe moto jak dobrze pogadasz z dilerem mozesz miec za 36500 lub 36000 z niemiec jeszcze mniej .dlatego uwazam ze cena ciutke za wysoka (to jest moje zdanie) juz rysa i juz trzeba jakis zadupe zamawiac lub palstik bo dla jednego 30 kola to jak pierdnac a dla drugiego to kupa kasy .jak za tyle to chce miec ladny ot co
pozdrawiam
narzekasz gorzej niż baba w sklepie, rozumiem że 35k to nie mało, ale masz za 32k moto z 2013r ze śmiesznym przebiegiem.
i kto to mówi ?
Spokój
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ktm 690 smc r
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 72 zapytań