Temat: Co myslicie ?
[url]http://allegro.pl/yamaha-wr400f-2000-r-i3279541779.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co myslicie ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/yamaha-wr400f-2000-r-i3279541779.html[/url]
"Co myslicie ?"
O tym ze jeszcze tylko do 18 w robocie, o zimnym piwku, jutrzejszym grilu i czy dam rade poskładać dzisiaj sprzęt żeby wieczorem sobie pojeździć.
miałem kiedyś yz400 na brudasie, jeździ dobrze, ciężko odpala szczególnie po glebie, brak autodeko, ciężko z niektórymi ważnymi częściami, musisz się podowiadywać.
"Co myslicie ?"
O tym ze jeszcze tylko do 18 w robocie, o zimnym piwku, jutrzejszym grilu i czy dam rade poskładać dzisiaj sprzęt żeby wieczorem sobie pojeździć.
żałosne..
hmm, ale myslicie ze cena za wysoko ?
żałosne..
Żałosny to jest kolejny temat "co myślicie?" i robienie burdelu na forum.
DobryWariat napisał/a:żałosne..
burdel to ty robisz swoimimi głupimi postami, jestes przecież w pracy to rób to co do ciebie należy a nie głupoty wypisujesz..
wysłałem linka, i zapytałem co myslicie na temat motocykla, a ty musiał wtrącic swoje 3 grosze.. daj spokój.
DobryWariat napisał/a:żałosne..
otóż to, jest milion tematów nt. temat, trzeba zakładać kolejny na dodatek z bezsensownym tytułem
to forum jest chyba od niesienia pomocy? więc pomozcie o napiszcie co myslicie..
"myślę wiec jestem " uważam że powinieneś podjechać, pomacać,przejrzeć i jeśli nie zauważysz niczego co go zdyskwalifikuje to brać o ile ci się podoba. Gdybym to ja był w twojej sytuacji to bym interesował się drz400/wr450
DRZ jest mało na allergo..
nawet tu na forum jest chyba jeszcze coś do kupienia DRZ i WR .
Na allegro też kilka jest
interesuje mnie coś do 9000
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co myslicie ?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 74 zapytań