Odp: II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Czy klubowa klasyfikacja liczy się tylko w MP czy MP+PP czy może jakoś inaczej?
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy klubowa klasyfikacja liczy się tylko w MP czy MP+PP czy może jakoś inaczej?
Naprawdę nie wiem jak Lubart przeszedł odbiór techniczny i jechał bez slinika ;-)
Wiem ze zamulalem, ale zeby okrasc mnie z silnika bez przesady! Co za organizacja ;D
A tak apropos termin zgloszen na 3 runde uplywa 14 czerwca;)
Lubart bo Ty masz taki ładny motor że organizator z wrażenia zapomniał co to za maszyna ...A tak na marginesie gratuluję wszystkim którzy dojechali do mety cali i zdrowi w tak ekstremalnych warunkach .
Lubart bo Ty masz taki ładny motor że organizator z wrażenia zapomniał co to za maszyna ...A tak na marginesie gratuluję wszystkim którzy dojechali do mety cali i zdrowi w tak ekstremalnych warunkach .
Zdecydowanie za czysty miał motor wioząc go do Bydgoszcz wyglądał jak z innej parafii- jednak wracając kolorystycznie dopasowany był już do enduro team-u ;-)
Trochę zdjęć z Bydgoszczy ,ale tylko z treningu ,ponieważ tak lało w zawody zdjęc nie ma ze względu na troskę o aparat:))))
[url]https://plus.google.com/photos/104522005081019522925/albums/5883475346101868913[/url]
Zdjęcia oczywiście nie sa tak znakomite jak kolegi z SMX ale może ktoś coś dla siebie znajdzie
Może nie tak skromnie? Ja już widzę kilka fotek do kalendarza 2014.
Fajne foty Morena! Paweł Leśków to pewnie co zawody podnóżki wymienia. Trawer też ładnie kilka razy uchwycony.
Paweł musi mieć niezły deal z producentem podnóżków. Pewnie zanosi się na nowego sponsora;)
Szacun dla Asi, że swoimi zdjęciami nie obejmuje tylko swojej drugiej połówki;)
Hermes jak się spotkamy mogę Ci udzielić instruktarzu jak dbać/myć sprzęt;D
Hermes jak się spotkamy mogę Ci udzielić instruktarzu jak dbać/myć sprzęt;D
A jak dojedziesz na myjni przecie masz torowe moto ;-) jak dbac to wiem rura i blotko samo odpada ;-), jednak chetnie wpadne i zobacze jak myjesz moj motor ;-)
P.S. Asia zacne fotki - zawsze milo jak ktos strzeli pare ujec na pamiatke
Hermes moja ekipa już czeka w gotowości
[url]http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/xlarge/2010-wdw-bikewash1.jpg[/url]
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 74 zapytań