Odp: II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Hermes, Lubart szacun za inicjacje w takich warunkach:) Jak patrzę na filmik Crazy-ego to nie wyścig, to walka o przetrwanie:D Coraz bardziej nabieram ochoty żeby wystartować chociaż raz dla zabawy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hermes, Lubart szacun za inicjacje w takich warunkach:) Jak patrzę na filmik Crazy-ego to nie wyścig, to walka o przetrwanie:D Coraz bardziej nabieram ochoty żeby wystartować chociaż raz dla zabawy.
To tylko na filmiku tak wygląda.
Asfalt nawet na mokrym bardzo przyczepny. Do tego stopnia, że Bart po kwalifikacjach zastanawiał się czy zmieniać slicka na deszczówkę.
W terenie tylko na bandzie było cięzko, reszta terenu to szuter, więc było całkiem przyczepnie.
To tylko na filmiku tak wygląda.
Asfalt nawet na mokrym bardzo przyczepny. Do tego stopnia, że Bart po kwalifikacjach zastanawiał się czy zmieniać slicka na deszczówkę.
W terenie tylko na bandzie było cięzko, reszta terenu to szuter, więc było całkiem przyczepnie.
to prawda dlatego tylko pro riderzy jeździli na slickach;)
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.505738656159639.1073741829.470766866323485&type=1[/url]
pare foteczek
ps.
również dołączam się do naleśnikowych podziękowań, Lubart mam nadzieje że nie żywisz urazy ;-) Hermes następnym razem sam przyniose Ci te buty ;-)
to prawda dlatego tylko pro riderzy jeździli na slickach;)
jako rzekł trawer "na wetach to lamusy jeżdżą" czy jakoś tak, a tak to wszyscy zawodnicy jakoś wyposzczeni czy co? się dorwali w taką pogodę jakby przez rok na motórach nie jeździli, wariaci ;)
jak ma ktoś wyniki to niech się podzieli
S2 (piszę z pamięci)
1. Czapka
2. Kaczor
3. Leśkow
4. Żural Jędrzej
5. Maniek
6. "Wralski"
7. Żural Paweł
8. Crazy
9. Rybski
z kamer monitoringu
[url]http://youtu.be/qveAWRVW-gs[/url]
[url]http://youtu.be/3-7i_mZen7I[/url]
również dołączam się do naleśnikowych podziękowań, Lubart mam nadzieje że nie żywisz urazy ;-)
Franz loooz to sa wyscigi ;) Potraktowalem to jako motywacje:)
A z butami dales ciala:D
S2 (piszę z pamięci)
1. Czapka
2. Kaczor
3. Leśkow
4. Żural Jędrzej
5. Maniek
6. "Wralski"
7. Żural Paweł
8. Crazy
9. Rybski
Wralski?
a jak w pucharze?
Hermes następnym razem sam przyniose Ci te buty ;-)
Franz do akcji z butami myślałem że rywalizacja w C2 jest tylko w wyścigu... ;-)
P.S. Asia wszyscy tak zachwalają te naleśniki to ja już się zapiszę na następną rundę...oczywiście jeśli Trawer pozwoli
Witam Panowie mimo że miałem blisko do domku to dopiero dotarłem :), dla mnie runda zaczęła się standardowo jak na ten sezon od rozbiórki silnika i wymianie kolejnej części za 3,5 zł, mam wrażenie że już połowa części w mojej "babuni" pochodzi z AGROMY :). A jeżeli chodzi o treningi kwalifikacyjne to wiadomo jak było bo wszyscy widzieli :), a co do startów to stwierdziłem jedno muszę chyba więcej wypić w noc poprzedzającą aby mi się ręka nie trzęsła bo falstart zrobiłem dziecięcy:), no i dowalili mi 20 albo więcej sekund, no cóż miękka faja ze mnie i tyle hehehe ale zgonie to na Was drodzy moi koledzy którzy w "teatrzyku" siedzieli ze mną i analizowani jazdy piątkowe :) bo jakoś nikt nie chciał ze mną zakończyć jednej "małej"małpki.
Tor był zaje...sty w końcu było coś dla prawdziwych facetów, ja tylko cieszyłem się że było to jeziorko między chopami to sobie gogle umyłem :)
Hermes, Figiel i reszta nowo poznanych - miło było Was poznać w realu - fajne chłopaki jesteście :)
Crazy - nie ma problemu u Nas zawsze znajdziesz trochę miejsca do spania, ale wiesz co? w nocy miałem wrażenie, że jednak zaprosiłeś koleżankę na krypę bo strasznie bujałeś samochodem ale teraz wiem, że to jednak poduszeczki się nie wzieło :).
Jeżeli chodzi o naleśniki to wiadomo komu dziękować i dobrze wiemy że to nasza tajna broń :), choć już została w połowie odkryta bo widziałem Wiśnię jak próbował zajefać jednego, ale dostał łychą od opon po żebrach i uciekł :) hehehe
Pączuś dzięki za fer walkę naprawdę zapierdalasz chyle czoło :)
Wszystkim gratuluję rundy bo tak naprawdę nikt się nie połamał a to najważniejsze. Wszystkich nowych namawiam na starty bo to jest niezapomniana przygoda i pamiętajcie nawet na oponach za 50 zeta można zawojować w zawodach hehehe :)
Po serii reklam, od 2:15 mozna sobie obejrzeć relacje w TV Bydgoszcz
"typ zawodów jest to taki, że nie ma takiej możliwości" :)
[url]http://www.tvp.pl/bydgoszcz/informacja/sport/wideo/25052013/11223842[/url]
S2
1.Czapka
2. Kaczor
3. Leśkow
4. Żural Jędrzej
5. Wralski (Żuralski Tomek)
6. Maniek
7. Żural Paweł
8. Crazy
9. Rybski
Taka kolejność jest poprawna przynajmniej do 5 pozycji ! :D
Widzę, że Żurale ostro mieszają:). Jak tak dalej pójdzie, to Jędrzej pod koniec na pudło w generalce? Oby tak dalej...
Jak będą wyniki, to wklejcie ktoś
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 85 zapytań