Odp: II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Franz-Gdzie ty tu deszcz na piatek widzisz?
przecież wiadomo że mówiąc piatek myslę sobota ;-)
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Franz-Gdzie ty tu deszcz na piatek widzisz?
przecież wiadomo że mówiąc piatek myslę sobota ;-)
Panowie no to powodzenia w dzisiejszych treningach i jutrzejszych biegach ;D
Lało jak z cebra... Ale wszyscy cali - z tego co wiem.
Czyli zapas RAIN'ów się przydał ;p
Dobrze bylo. W koncu runda, ktora wygladala jak sport dla mezczyzn, a nie "panny jadace po bulki na tle zachodzącego slońca wśród kłaniających się żniwnych snopków".
Maniek-Dzięki za walkę i szacun za 3 wyścig.
Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że poszedłem sprawdzić walkę z Żuralem #96 do panów z chronometrażu. Wlecieliśmy na metę z różnicą 0,2s a w stanowisku chronometrażu 4 kamery umiejszczone przy mecie. Wszystko sie nagrywało. Pokazano mi filmik, z kliku ujęć. Pełna profeska.
Bylo tak
[url]http://www.youtube.com/watch?v=eLMgFkFfO38&feature=youtube_gdata_player[/url]
Co tu duzo mowic - Bylo grubo!
Ja chciałbym wszystkim podziękować za miłe przyjęcie, porady etc. Dla niezdecydowanych polecam przynajmniej raz w życiu wzięcie udziału. Do następnego.
P.S. Maniek dzięki za wyprodukowanie na szybko pro wet-a
tak jak pisze Crazy, nie było tu słodkiego pierdzenia w stylu "słoneczko i parasol" ,deszcz czy raczej woda była dosłownie wszędzie, w butach, majtkach, kasku, pod namiotem... tym bardziej dziękuję rywalom za walkę
szczególne słowa uznania jako bohaterów rundy dla Hermesa i Lubarta, Panowie szacuneczek za determinacje ;-)
ps.
widok Mańka Murzyna, bezcenny ;-)
Faktycznie runda była ciężka, wręcz hardcorowa. Jak na pierwszy start, trzeba przyznać, że była to głęboka woda (w praktyce i w przenośni), ale plan został zrealizowany - wyrobienie licencji. Okazuje się, że na slickach też udaje się przeżyć w takich warunkach. Chociaż szczerze to nie polecam takiej konfiguracji;) Starałem się przejechać i zbytnio nie przeszkadzać szybszym zawodnikom, chociaż nie zawsze się to udawało ;) Niezapomniane słowa Franza w terenie - Spierd*$%j.
Z perspektywy oceniam, że było wręcz zajebiście.
Dzięki wszystkim za wspólne spędzenie czasu, rady, pokazywanie linii, pogaduchy, motywację, transport na miejsce i w ogóle za fajne towarzystwo;)
A i nie byłem jednak ostatni;)
Lubart, Franz w tym terenie zawsze bluzgami rzuca bo nie ma pomysłu jak go szybko przejechać ;) W zeszłym roku zapakowałem mu się przed nosem w bandę to posłał mi taką wiąche, że aż mi wydech zwiędł z wrażenia ;)
Runda była ciekawa tak jak Crazy napisał. Nie było zapachu lawendy w blasku zachodzącego słońca ;) Jak ktoś startował w cross country i enduro to zna smak błota w paszczy :)
Dzięki wszystkim za rundę i fajne wyścigi, a chętnych zapraszam do równania terenu poniedzieli :):):) bo jest co hahaha,
koleiny bo 40 cm, grubo było,
zulty organizacja 1 klasa oby tak dalej
Zulty-brawo.
Brawo za organizacje, za wylewke w terenie na wejsciu i wyjsciu, za brak dyskusji czy teren w supermoto ma byc czy tez nie.
Trawer-dzieki za wieczorne przedstawienie z szeroka publika. Dzieki rowniez za nocleg...hmm jak by to powiedziec...pod Toba i Twoja zona. No i za tradycyjne juz, nalesniki na sniadanie, ale to juz do Aski podziekowania.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 82 zapytań