Odp: KTM 450 sx zrobiony na SM
Ewentualnie Dorsoduro, można gonić za plastikami ale o terenie zapomnij. Do twoich wymagań to dwa osobne sprzęty najlepiej mieć.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM 450 sx zrobiony na SM
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ewentualnie Dorsoduro, można gonić za plastikami ale o terenie zapomnij. Do twoich wymagań to dwa osobne sprzęty najlepiej mieć.
wczesniej jezdzilem roznymi pojazdami, glownie kolegow. sam mialem gixera 600 ostatnio i teraz interesuje mnie sm. ale namieszaliscie mi sporo. moze jeszcze poczekam z tym KTM sx ale przyznam szczerze ze gdybym okielznal takiego SX'a to bylbym w pelni dumny z sb chociaz oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego ze na to potrzeba czasu. Eh nie wiem co mam robic bo SX'a mam praktycznie pod nosem a po kazdy inny SM musialbym jechac od 300km w zwyz.. musze sie z tym przespac i pomyslec nad tym..
co to jest 300 km jechać po motocykl? znam ludzi którzy po moto jechali ok. 700. ja po swój miałem 250-280, coś takiego. dla mnie był w kategorii blisko :p
Czesciej bede jezdzil w terenie, po torze i po miescie niz razem ze scigaczami. Z plastikami to powiedzmy bede jezdzil godzine w tygodniu pokazac tylko sie na miescie, zadne wyscigi.
Zdajesz sobie sprawę, że na slickach w terenie się nie pobawisz za bardzo?
tak i wlasnie dlatego podoba mi sie ten SX bo ma dwa komplety kół enduro i praktycznie nowe excele do SM. A co do odleglosci to mam problem bo sam nie chce jechac bo sie az tak nie znam a kolega ktory ma o tym pojecie ma firme i nigdy nie ma czasu gdzies dalej pojechac..
No to słabo, samemu nie ma co jechać, może ktoś z forum jest blisko i pomoże.
To łykaj SXa, tylko taki motocykl sztuką jest kupić, ale i utrzymać :) Powodzenia w zakupie!
Dobra Panowie przespałem sie z tymi wszystkimi radami i poslucham Was i nie wezme tego sx'a ;) dzieki pozdro!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM 450 sx zrobiony na SM
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 79 zapytań